Afla totul despre francize si branding, la Expozitia Internationala de la Sala Palatului

Luni, 14 Mai 2012, ora 23:06
3657 citiri
Afla totul despre francize si branding, la Expozitia Internationala de la Sala Palatului

Cea de-a III-a editie a Expozitiei Internationale de Franciza si Branding va avea loc in perioada joi si vineri, 17 si 18 mai, la Sala Palatului.

In cadrul evenimentului se vor lansa, in mod oficial, doua concepte la cheie: "Bamboo", specializata in decoratiuni interioare, si "Smile Box", in cosmetica dentara, se arata intr-un comunicat al Asociatei Romane de Franciza remis, luni, Ziare.com.

De asemenea, brandul "Presse Cafe", din Cipru, care este interesat sa patrunda pe piata autohtona, isi asteapta potentialii parteneri la standul numarul 21. "Ci gusta!", din Italia (gelaterie traditionala italiana), se prezinta cu o oferta promotionala pentru master francize, iar "Chocolat&Chocolat" - deserturi alese realizate din cel mai popular ingredient: ciocolata elvetiana - cauta un partener entuziast pentru a deveni area developer Romania.

"Si 'Lion of Porches', fashion de inspiratie britanica, este interesat de oportunitatile oferite de o colaborare cu parteneri romani. Totodata, 'Biothecare Estetika' si 'Epil Pulsar', ce promit frumusete feminina la superlativ, va asteapta cu demonstratii practice de depilare definitiva si rejuvenare", potrivit documentului citat.

"Wasabi Sushi Bar" va ofera o experienta culinara deosebita, standul lor fiind echipat pentru un cooking show live, iar "Eximtur", un brand recunoscut pentru profesionismul cu care trateaza clientii, va trimite in calatorii cu totul speciale prin programele sale turistice.

"Optiblu" doreste sa-si intareasca pozitia de piata, programul de franciza constituind un suport important pentru acest deziderat. "Day by Day", agentie de publicitate si partener media, vine cu oferte si promotii speciale atat pe perioada expozitiei, cat si post eveniment.

Viitorii francizati sunt asteptati la expozitie

Printre expozanti se numara "Quasi Pronti", "Sign a Rama", "Spalare in Parcare", "Ez Wash", "Oriflame", "Plafar", "Capital", "Food&Bar", Digi 24 HD, Trufe Mures SRL, GS Bet, Grup Patronal Romania Moldova, UFRAD su Camera de Comert si Industrie a Serbiei.

Lista participantilor nu se opreste aici, organizatorul dorind sa lase publicului vizitator placerea descoperirii celorlalte nume!

Joi

Editia din acest an va incepe joi, la ora 10.00, deschiderea oficiala avand loc in jurul orei 11.00, in prezenta unor prestigiosi oaspeti din tara si strainatate. Agenda conferintei va debuta cu Forumul de Franciza a Tarilor de la Marea Neagra si Balcani.

Intre 12.30 si 16.00 va avea loc o masa rotunda dedicata specialistilor in franciza, branding si consultanta, astfel ca, incepand cu ora 12.30, presedintele Grupului Patronal Romania - Moldova, Francois Renaut, va explica ce inseamna "Finantarea in sistemul de Franciza".

Apoi, secretarul general al Asociatiei Turce de Franciza, Osman Bilge, va vorbi despre "Rolul consultantului de franciza". Cuvantul va fi luat si de catre Michael Wisniewski, membru in Consiliul Director al Asociatiei Poloneze de Franciza si, totodata, membru in Consiliul de Administratie PROFIT system, companie specializata in consultanta de franciza din tarile central si est-europene (in special Polonia, Ucraina, Republica Ceha), care va tine o prelegere despre "Procesul de recrutare a candidatilor pentru o franciza si situatia pietei francizelor din Europa Centrala si de Est".

Subiectul "Spiritul antreprenorial razbate dincolo de climatul economic dificil; tehnologia informatiei, factor de rebalansare a economiei catre companiile mai mici, agile si cu afaceri inovative" va fi prezentat de catre un reprezentant al Microsoft Romania intre 14.50 - 15.15.

Vineri

Vineri, seminariile vor fi dedicate campaniei "Sustin Brandul Cultural Romanesc" si "Antreprenoriatului feminin", iar un grup de studenti de la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir va prezenta proiecte francizabile in cadrul sectiunii dedicate "Tinerilor Antreprenori" in intervalul 12.00 - 13.00.

Nu in ultimul rand, tot vineri se vor desfasura, intre 14.30 - 15.30, trei workshop-uri coordonate de Ministerul Culturii si Patrimoniului National.

A.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei PlayStation 5
Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei PlayStation 5
Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei sale de gaming, PlayStation 5 Pro, care ar urma să ajungă pe piață până la finalul acestui an. Noua consolă va...
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro. Cu ce specificații vine
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro. Cu ce specificații vine
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro, o variantă mai accesibilă a seriei sale flagship, care promite performanțe de top cu mici compromisuri pentru a menține prețul accesibil....
#Expozitie Internationala Franciza Branding, #francizori expozitie Sala Palatului, #Asociatia Romana de Franciza , #franciza