Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Un produs vandut de Lidl, infestat cu Salmonella? Anuntul facut de companie

Miercuri, 24 Februarie 2016, ora 15:53
6427 citiri
Un produs vandut de Lidl, infestat cu Salmonella? Anuntul facut de companie
Foto: Lidl

Lantul de supermarketuri Lidl a adus lamuriri, miercuri, in legatura cu anuntul facut in ianuarie legat de rechemarea unui produs care ar fi fost suspect de infestare cu Salmonella.

" (Se) face referire la o instiintare care a fost facuta in magazinele noastre si online in luna ianuarie. Furnizorul acestui produs ne-a solicitat, in mod preventiv, sa rechemam produsul mentionat, cu termen de valabilitate 10.12.2016, pentru a evita eventuale situatii neplacute in randul consumatorilor.

Conform buletinelor de analiza efectuate in paralel, rezultatul cu privire la prezenta unei posibile contaminari microbiologice a fost negativ. Din motive de siguranta, insa, clientii care au achizitionat produsul au fost rugati sa il returneze la orice magazin Lidl si au primit contravaloarea acestuia, fara a face dovada bonului fiscal. Posibila contaminare a fost infirmata", se arata intr-un raspuns dat de oficialii Lidl pe Facebook la comentariile clientilor ingrijorati.

Presa a preluat, miercuri, un comunicat dat de Lidl din ianuarie, in care anunta rechemarea unui sortiment de nuca de cocos deshidratata, pe motiv ca exista posibilitatea unei contaminari microbiologice cu Salmonella.

Iata informarea integrala, care a fost publicata in urma cu o luna:

"Producatorul August Topfer & Co. (GmbH & Co.) KG recheama in mod voluntar de la vanzare, din motive de protectie a consumatorului, proodusul comercializat in magazinele Lidl din Romania: Nuca de cocos deshidratata, 200 g, EAN 20003388, cu termenul de valabilitate: 10.12.2016.

Producatorul nu exclude posibilitatea unei contaminari microbiologice (Salmonella spp.). August Topfer & Co. (GmbH & Co.) KG a decis sa retraga in mod preventiv de la comercializare produsul cu data de valabilitate: 10.12.2016. Pana in momentul de fata nu s-au inregistrat reclamatii referitoare la acest produs.

Consumatorii sunt rugati sa returneze produsul in orice magazin Lidl, primind contravaloarea acestuia, chiar fara a face dovada bonului de casa. Niciun alt produs comercializat de catre Lidl Discount SRL nu este afectat de aceasta rechemare."

Sursa: Lidl

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
Producătorul auto Stellantis a cedat după o confruntare cu autoritățile italiene și a redenumit SUV-ul al cărui nume a fost contestant. Alfa Romeo Milano a stârnit controverse imediat după...
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
Google a anunțat recent o actualizare a termenilor de utilizare pentru platforma YouTube, care interzice explicit folosirea aplicațiilor terțe ce facilitează blocarea reclamelor. Această...
#nuca cocos Lidl salmonella, #nuca cocos Lidl, #produs Lidl salmonella, #Lidl salmonella , #hipermarketuri