Apocalipsa zombie, o realitate economica in plin avant

Sambata, 19 Octombrie 2013, ora 12:32
5218 citiri
Apocalipsa zombie, o realitate economica in plin avant

Poate ca apocalipsa zombie este fictiune, insa economia zombie este cat se poate de reala, fiind alimentata de cei care se pregatesc de o invazie a mortilor vii cumparandu-si arsenalul necesar.

Se intampla in SUA, unde o armata de antreprenori cu spirit practic le ofera fanilor acestor creaturi o multime de produse specifice, castigul lor fiind foarte real, scrie CNN.

Sabia anti-zombi

In statul american Montana o echipa de zece fierari mestesugeste sabii destinate luptelor cu zombie. Zombie Tools ofera o selectie de lame cu preturi de 235 de dolari sau 450 de dolari. Sunt realizate aproximativ 150 de sabii pe luna, multe fiind exportate in Europa si Asia.

Pistolul anti-zombi

Cum armele sunt nelipsite din filmele cu zombie, producatorul de arme Iver Johnson vinde acum si pistoale ale caror design este inspirat de aceste personaje, modele Eagle LR 45 ACP.

"Pistoalele zombie se vand foarte bine", sustine Chad Holwerda, managerul de vanzari al lui Johnson, mentionand ca cei care cumpara Eagle-ul se afla la prima achizitie de acest gen, iar motivul este ca vor sa se pregateasca pentru apocalipsa zombie care este pe cale sa se produca.

Holwerda ii asigura pe cumparatori ca pistolul de calibrul 45 "va distruge orice zombie dintr-un singur foc".

Munitie anti-zombi

Daca ai o arma iti trebuie si munitie. Producatorul de munitie Hornady dezvolta si un brand destinat acestei categorii de cumparatori, Zombie Max, "special conceput pentru a vaporiza un zombie".

Munitia Zombie Max nu este o jucarie, insa poate utilizata doar impotiva zombilor, se mai precizeaza pe site-ul Hornady.

Cutite anti-zombie

Compania de cutite United Cutlery din Moultrie, Georgia, ofera o alternativa mai silentioasa la armele de foc: cutite pentru aruncat la tinta. Mai exact, un set de 12 cutite si o tinta cu imaginea unui cap de zombie, care costa 49 de dolari.

Prastia anti-zombie

Retailerul online Montie Gear, din Morrisville, Carolina de Nord, isi sfatuieste clientii sa fie pregatiti pentru sosirea mortilor vii. Montie Roland, presedintele Montie Geat, sustine ca a vandut 600 de prastii anti-zombie anul trecut, pretul fiecareia fiind de 135 de dolari.

Kit-ul de supravietuire in timpul apocalipsei zombi

Toata lumea are nevoie de un kit de supravietuire pentru urmatorul mare dezastru, fie ca este vorba de un urgan, fie ca se va confrunta cu o apocalipsa zombie. O companie din Somerville Massachusetts, Zombie SAK (acronim pentru Survival Assistance Kit - kit de supravietuire), vinde mai multe tipuri de genti menite sa asigure supravietuirea posesorului sub anarhia zombilor. Gentile contin sticle cu apa, medicamente si topoare.

Fondatorul Ben Lewis recomanda totusi ca armele sa nu fi utilizate decat dupa ce guvernul va anunta ca exista intr-adevar zombie.

Adobe introduce funcții de inteligență artificială în aplicațiile Reader și Acrobat
Adobe introduce funcții de inteligență artificială în aplicațiile Reader și Acrobat
Adobe a introdus recent în piață un asistent AI pentru aplicațiile Reader și Acrobat, în scopul de a transforma modul în care interacționăm cu documentele PDF. Această nouă...
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
#apocalipsa zombi economie, #zombi afaceri, #pregatire invazie zombi , #idei afaceri
Comentarii
Poza Caliman Eugen
Caliman Eugen
rank 4
Daca n-ar fi de ras, ar fi de plins...