Cum sa ajungi milionar la 16 ani cu fortele proprii

Sambata, 14 August 2010, ora 15:28
5618 citiri
Cum sa ajungi milionar la 16 ani cu fortele proprii
Foto: Daily Mail

Un pusti de 16 ani din Marea Britanie a reusit sa castige peste un milion de lire sterline cu afacerile pe care le-a inceput cand avea doar 14 ani. El este hotarat sa nu se opreasca pana nu castiga 100 de milioane de lire.

Christian Owens si-a infiintat prima companie - Mac Box Bundle - cu banii de buzunar si a castigat de pe urma ei 700.000 de lire in doar doi ani. Un an mai tarziu, a infiintat si Branchr, un serviciu de publicitate pay-per-click care i-a mai adus 500.000 de lire, scrie Daily Mail.

Desi inca traieste in casa parintilor si lucreaza dupa ce termina orele de la scoala si in weekeend, micul antreprenor are clienti precum Myspace si casa de pariuri William Hill. Mai mult, el face deja angajari si are opt subalterni adulti in birourile din Marea Britanie si SUA.

El spune ca a fost inspirat de succesul pe care il are Steve Jobs si ca reinvesteste aproape tot castigul. "Nu exista o formula magica pentru afaceri - e nevoie de munca grea, perseverenta si dorinta de a face ceva mare", spune pustiul de 16 ani. "Nu stiu unde o sa fiu in peste 10 ani, dar nu renunt la Branchr pana nu ajunge la 100 de milioane de lire", a adaugat el.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#milionar britanic tanar, #oameni afaceri tineri, #milionar 16 ani , #idei afaceri