Din lumea bogatilor: Serviciile neobisnuite de care se bucura doar ei

Joi, 27 Iunie 2013, ora 07:14
3577 citiri
Din lumea bogatilor: Serviciile neobisnuite de care se bucura doar ei
Foto: Flickr

Cei cu adevarat bogati nu au doar case si masini scumpe, dar isi permit si sa plateasca pentru servicii care le fac viata de zi cu zi mult mai simpla.

Bone de noapte

Daca mama alapteaza, bona o va trezi la intervale regulate de timp, iar cand alaptatul se incheie, ia copilul si il adoarme, scrie Business Insider, citand un utilizator al retelei de socializare Reddit.

Potrivit descrierii postate pe site-ul unei agentii de bone de noapte din Marea Britanie, angajata va hrani copilul, va schimba scutecele, va pregati si steriliza biberoanele si va imbraca bebelusul dimineata.

Pentru fiecare noapte de odihna, proaspata mamica va plati, pentru un copil, 100 de lire sterline bonei (aproximativ 150 de dolari) plus 22 de lire pentru agentie.

De asemenea, aceasta mai percepe un comision unic de 150 de lire plus TVA pentru o perioada de trei luni, timp in care clientul va putea chema bona de noapte de cate ori va considera necesar. Daca dupa trei luni va mai avea nevoie de serviciile acesteia, mai plateste o data comisionul.

Premiere cinematografice in sufragerie

Tot pentru cei instariti a fost creat un serviciu care permite clientilor sa vizioneze filmele de la Hollywood chiar in ziua in care sunt lansate in cinematograf, bucurandu-se de confortul propriei locuinte. Costul serviciului se ridica la 35.000 de dolari - achizitia playerului si a sistemului de securitate. Pentru fiecare film, pretul este de 500 de dolari (600 pentru filmele 3D).

Alei incalzite

Bogatii isi permit, desigur, sa invinga si capriciile naturii.

Aleile incalzite sunt alei obisnuite sunt care este instalata, pentru o suma ce poate ajunge si la 15.000 de dolari, o retea de cabluri electrice sau conducte de apa. Cand acest sistem este activat, manual sau automat, caldura este eliberata la suprafata, topind zapada si gheata.

Stilist pentru pomul de Craciun

Pentru un brad perfect aranjat, care sa starneasca admiratia musafirilor la petrecerea de Craciun, oamenii bogati apeleaza la companii de decoratiuni, fiind dispusi sa plateasca 20.000 de dolari, potrivit unui utilizator AskReddish.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#servicii bogati, #servicii lux , #idei afaceri