Idei de afaceri: Agentie matrimoniala pentru... caini

Joi, 20 Ianuarie 2011, ora 10:32
2529 citiri
Idei de afaceri: Agentie matrimoniala pentru... caini
Foto: felicitari.sentimente.ro

Esti iubitor de animale? Vrei sa-ti deschizi propria ta afacere? Atunci le poti imbina pe amandoua si iti poti deschide o agentie matrimoniala pentru caini de rasa.

Activitatea se poate desfasura foarte comod acasa, pentru ca nu este necesara in mod neaparat deplasarea clientului la sediu, informatiile se pot obtine prin telefon in doua etape: initial, clientul da un telefon, solicita informatia si i se comunica pretul, modul de achitare a serviciului si i se preia efectiv comanda.

De preferinta, serviciul urmeaza sa fie achitat intr-un cont dinainte indicat. In a doua etapa, se verifica plata sumei si i se comunica informatia clientului.

Diferenta fata de anunturile obisnuite este aceea ca anunturile sunt platite de cei interesati pentru o perioada de timp, iar dupa ce trece aceasta perioada, mesajul care se doreste comunicat dispare din atentia publicului.

Cu timpul, poate fi creata si o pagina de prezentare pe Internet, care sa ofere informatiile solicitate contra unei sume de bani.

Agentia poate sa colaboreaze strans cu cabinetele veterinare si cu magazinele de animale, atat pentru a se face cunoscuta, cat si pentru a-si largi baza de date. Colaborarea cu cabinetele vetrinare este esentiala, la veterinar ajung inevitabil toti stapanii de caini de cateva ori pe an, in momentele cand se fac vaccinurile obligatorii. Citeste mai multe despre Agentie matrimoniala pentru caini de rasa pe ideiafaceri.ro.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#afacere animale, #agentie matrimoniala caini , #idei afaceri