Idei de afaceri: Cat investesti intr-o pastravarie si cat castigi

Miercuri, 18 Mai 2011, ora 07:44
22097 citiri
Idei de afaceri: Cat investesti intr-o pastravarie si cat castigi

Avand la baza un plan de afaceri bine pus la punct, o pastravarie se poate dezvolta cu usurinta in numeroase zone din tara. In functie de configuratia terenului, costurile pot fi mai mici sau mai mari. Astfel, valoarea investitiei nu depinde numai de aspectul acesta, ci si de structura solului sau de distanta fata de punctul de aprovizionare cu materiale de constructie.

Sunt numerosi factori care pot fi luati in calcul atunci cand se trece la construirea unei pastravarii, dar trebuie retinut faptul ca investitia poate fi redusa atunci cand se urmeaza niste etape esentiale gandite tocmai pentru a eficientiza procesul de construire si pentru a reduce cheltuielile de investitie in acelasi timp.

Cu toate acestea insa, se pot face niste estimari care sa se apropie de valoarea reala a costurilor initiale de investitie. Astfel, pentru o pastravarie care detine o suprafata a luciului de apa de 2.000 mp si care include o casa de incubatie, un filtru sanitar, spatiul de locuit al pastravarului, un depozit pentru hrana pastravilor si o magazie pentru diverse materiale, investitia poate ajunge la aproximativ 1,5 milioane de lei. Citeste mai multe despre Cat investesti intr-o pastravarie si cat castigi pe afacerilacheie.net.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#investitie pastravarie, #afacere pastravarie , #idei afaceri