Idei de afaceri: Cum poti face bani din cultivarea plantelor medicinale?

Marti, 09 Noiembrie 2010, ora 10:08
12524 citiri
Idei de afaceri: Cum poti face bani din cultivarea plantelor medicinale?
Foto: expressibian.com

Cultivarea plantelor medicinale si aromatice este favorizata de conditiile pedo-climaterice din tara noastra, asa ca puteti alege orice cultura va surade si sa demarati o afacere, profitand de cererea neacoperita in acest domeniu.

Randamentul acestor culturi este unul foarte ridicat, ceea ce inseamna foarte multi bani intr-un timp extrem de scurt.

Pentru a incepe o afacere in cultivarea plantelor medicinale si aromatice, aveti nevoie de un hectar de teren care trebuie pregatit, conform cerintelor specifice fiecarei culturi in parte. Suma initiala pentru demararea afacerii se ridica la aproximativ 6.000 de euro.

Aveti nevoie de cateva mijloace fixe a caror valoare de achizitie intra in suma prevazuta initial pentru startul afacerii. Tot aici mai intra si cheltuielile de aprovizionare cu seminte ecologice necesare primei culturi.

In functie de fiecare cultura si de recoltele obtinute, in primii trei ani cand produsele nu pot fi valorificate ca fiind ecologice, profitul mediu este de 5.000 de euro.

Dupa acest termen, profitul depaseste 15.000 de euro, iar recuperarea investitiei se face intr-un timp scurt. Citeste mai multe despre Cum poti face bani din cultivarea plantelor medicinale? pe afacerilacheie.net.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#afaceri plante medicinale, #afaceri plante aromatice , #idei afaceri