Idei de afaceri: Cum sa vinzi cu succes in online ceea ce stii

Sambata, 18 Iunie 2011, ora 08:14
2990 citiri
Idei de afaceri: Cum sa vinzi cu succes in online ceea ce stii

In marea densa a Internetului gasesti cea mai mare diversitate de informatii. Este suficient sa tastezi un cuvant cautat in orice motor de cautare si vei avea afisat, in cel mai scurt timp, o gama larga de pagini web care contin informatii legate de cautarea efectuata.

Sa presupunem, de exemplu, ca vrei sa identifici alimentele cu un rol detoxifiant in organism. Poate vei descoperi un site web cu un continut legat de sanatate.

Informatiile acelea sunt furnizate probabil de un medic specialist sau de un expert, sa spunem, in "hrana cruda". Oricum ar fi, ambii specialisti isi vand cunostintele pe Internet prin continutul pe care il furnizeaza si prin intermediul unui site.

Atunci cand reusesti sa aduni in jurul tau un numar destul de mare de utilizatori interesati de subiectele exploatate pe pagina ta, vei putea sa incepi sa vinzi produse, diferite servicii sau sa vinzi publicitate pentru alte produse care au legatura cu tematica principala a site-ului tau.

Te poti folosi de web content-ul furnizat pentru a genera venituri din plata per click, poti vinde produsele altor antreprenori pe site-ul tau sau poti vinde abonamente pentru o serie completa de informatii furnizate saptamanal sau anual. Citeste mai multe despre Cum sa vinzi cu succes in online ceea ce stii pe afacerilacheie.net.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#vanzari online, #afacere online, #idei afaceri , #idei afaceri