Ziare.com

Idei de criza: Un local serveste preparate din reziduuri alimentare

Duminica, 12 Octombrie 2014, ora 19:59

   

Idei de criza: Un local serveste preparate din reziduuri alimentare
Ce credeti ca se intampla cu deseurile alimentare ale magazinelor si restaurantelor? Ce ati face daca ati fi invitati sa mancati niste preparate din astfel de resturi?

Poate ideea va va parea nebuna, dar in orasul britanic Bristol cineva s-a gandit sa deschida un local in care se servesc preparate gatite din reziduurile alimentare ale supermarketurilor si restaurantelor.

"Skipchen Cafe" nu a fost gandit ca un mijloc pentru profit, ci ca un semn de protest fata de risipa hranei, in timp ce milioane de oameni din intreaga lume flamanzesc.

In cafenea lucreaza numai voluntari, iar clientii platesc pentru mancare cat considera fiecare de cuviinta. Proprietarul restaurantului spune ca acesta este un fel de angajament social, care sa deschida ochii britanicilor cu privire la risipa hranei.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

"Noi respectam normele de igiena si de siguranta alimentara. Clientii sunt multumiti, pentru ca localul e curat si aranjat, iar hrana este delicioasa", a spus proprietarul localului, citat de The Guardian.

Conform unui raport al Parlamentului britanic, anual, se risipesc in Marea Britanie, in medie, 15 milioane de tone de hrana.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 902 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor