(P) Automatele de cafea, snackuri si bauturi, o piata cu investitii de milioane de lei

Luni, 14 Martie 2016, ora 15:14
4993 citiri
(P) Automatele de cafea, snackuri si bauturi, o piata cu investitii de milioane de lei

Segmentul de vending, care acopera automatele de cafea, snackuri, bauturi si alte produse "to go", este inca in dezvoltare, atat din punctul de vedere al numarului de automate, cat si al gamei de produse.

In comparatie cu anii precedenti, procesul de dezvoltare, desi timid, este constant, un exemplu in aceasta directie fiind reprezentat de extinderea nivelului concurentei pe acest segment.

Aparatele de vending sunt potrivite pentru institutiile unde nu exista puncte de comercializare cu deservire personala, office building-uri sau pe strada.

Pe langa spatiul de amplasare ce are un rol important, esentiala este si gama produselor oferite, de aceea Doctor VENDING prin cele peste 500 de aparate detinute activeaza in 2 directii distincte: automate de snackuri si bauturi racoritoare si automate de cafea ce intra in totalitate in clasa de consum energetic A+, pentru un consum energetic redus pentru client, cat si pentru protejarea mediului.

Prin prisma ultimelor evolutii ale tehnologiei, industria de vending trebuie sa puna la dispozitia consumatorilor automate din ce in ce mai performante.

Pornind de la aceste posibilitatii tehnologice, Doctor Vending si-a propus extinderea la nivel national prin intermediul suportului logistic oferit de Cumpana 1993, deoarece dezvoltarea retelei este de multe ori absolut necesara pentru mentinerea competitivitatii vis-a-vis de concurenta prin mentinerea cotei de piata si achizitionarea de mai multe automate moderne, cat si o crestere a cifrei de afaceri cu 30% comparativ cu 2015.

In momentul de fata Doctor Vending detine automate de cafea cu touch screen, aparate cu brat robotizat, automate de snackuri si bauturi care permit si plata cu cardul, Toate acestea, alaturi de promotiile sau meniurile combo, sunt doar cateva exemple ale investitiilor realizate pana in prezent de Doctor VENDING.

In urmatorii 3 ani, prin intermediul unor investitii de peste 2 milioane de euro, se urmareste dublarea numarului automatelor de cafea, a celor de snackuri si bauturi racoritoare, cat si cresterea cotei de piata, a resurselor umane si logistice.

Romanilor le place sa aleaga si sa fie serviti cu ce este mai bun si sunt dispusi sa plateasca pentru asta. Automate performante, curate, usor de butonat/manipulat, cu meniuri intuitive, care asigura servicii complete clientilor de genul acordarii de rest, platii in bancnote, monede si cu cardul si dotate cu mici gadget-uri de genul unui simplu cui pentru sacose, distribuitor de servetele de hartie sau un mic cos de gunoi - se adauga ca factori decisivi alaturi de produsele de calitate de care automatul nu duce lipsa.

Eliminarea situatiilor de Out of Stock si mentinerea prospetimii produselor sunt alte elemente esentiale care se pastreaza, dotarea automatelor cu sisteme GSM si de supraveghere de la distanta care sa alerteze blocarea lor sunt motive extrem de importante, pentru care vor fi realizate investitii masive, deoarece clientul va alege calitatea la pretul cel mai bun, deci de aceasta depinde succesul in acest business.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
#Doctor Vending automate cafea snacks, #automate birouri , #idei afaceri