9 motive sa vizitezi Pack Expo 2018

Comunicat de presa
Luni, 14 Mai 2018, ora 17:41
12743 citiri
9 motive sa vizitezi Pack Expo 2018

Incepand de miercuri - 16 mai si pana sambata - 19 mai, te asteptam in Pavilionul B2 din Romexpo-Bucuresti la cel mai relevant eveniment din Europa de Sud-Est dedicat industriei de packaging - Pack Expo 2018.

Ai cel putin 9 motive pentru care merita sa vizitezi aceasta expozitie:

Prezenta internationala

Peste 60 de firme straine din 14 tari expun in premiera in Romania: Austria, Bulgaria, Brazilia, China, Italia, Grecia, Marea Britanie, Polonia, Republica Ceha, Turcia, Ungaria, Albania, Slovacia, Romania, ceea ce inseamna ca expozitia va aduce pe piata locala o oferta complet noua de solutii si servicii pentru industria de packaging.

Spectacol tehnologic LIVE

Peste 100 de echipamente inovatoare vor fi in functiune pe toata perioada targului, solutii de ambalare, echipamente pentru productia de ambalaje, dozare, umplere, marcare si etichetare, paletizare, logistica, stivuire, design de ambalaj, tehnologii de ambalare pentru industriile de lactate, fructe-legume, patiserie-cofetarie, panificatie, industria carnii, non-food, demonstratii LIVE.

Echipamente expuse in premiera

Dintre care: VideoJet 1860 (cel mai avansat sistem de marcare cu jet de cerneala disponibil pe piata in momentul actual, prezentat de Multidevelopment), Esko Kongsberg C44 (o masa de taiere adusa in premiera in Romania de Grup Transilvae), Lachenmeier X1 (echipament de stretch hood si solutii automatizate pentru logistica, aduse pentru prima data in Romania de iHope), TL 650 WEBOMATIC (echipament revolutionar in clasa traysealer-elor, premiat la Anuga FoodTech), in vreme ce Mark Andy va lansa la pack Expo cea mai rapida si mai productiva masina de tiparit digitala - o productie hibrida cu zero compromisuri.

Ambalaje si etichete inovatoare

Zeci de producatori de ambalaje si etichete din Romania si din strainatate vor prezenta tehnologii inovatoare pentru ambalaje din carton, plastic, sticla, metal si lemn.

Romanian Packaging Awards (editia a II-a)

In cadrul Pack Expo vor fi acordate trofee pentru cele mai bune ambalaje si etichete inscrise in concursul Romania Packaging Awards (editia a II-a) la una din categoriile: Ambalajul din carton al anului, Ambalajul din carton ondulat pentru retail al anului, Ambalajul din plastic flexibil al anului, Ambalajul din plastic rigid al anului si Eticheta anului.

Speakeri de top

Ministrul Mediului, presedinti de asociatii, lideri din industria alimentara, retele comerciale, distribuitori de echipamente, producatori de ambalaje si etichete vor participa la Conferinta Nationala "Deseuri de ambalaje: tendinte vs. eficienta".

Vor fi dezbateri pe tema taxei pe ambalaje, managementul deseurilor, dar si inovatii si tehnologii folosite in productia de ambalaje si etichete.

Evenimentul este organizat de Romexpo si Euroexpo Fairs, revista Infomediu Europa (co-organizator) si Federatia Asociatiilor de Dezvoltare Intercomunitara (FADI), in colaborare cu Ministerul Mediului.

Tombola si Campanie Cris-Tim "Prospetime la fiecare masa"

In cadrul campaniei "Prospetime la fiecare masa", Cris-Tim (partenerul Pack Expo al campaniei) va face sampling la standul propriu din Pack Expo cu produse ambalate in pack-uri inovative, care isi pastreaza calitatile ca in prima zi - "Gustul si prospetimea produselor Cris-Tim sunt garantate de investitiile in tehnologie.". Tot acolo va avea loc si o tombola cu premii in produse Cris-Tim.

Premiu YOUNG CHEF: 1000 de euro

Grupul Angst organizeaza YOUNG CHEF - cel mai mare concurs de ready meal din Romania, in parteneriat cu ULMA Packaging. Pe o suprafata de 150mp, intr-un spatiu special amenajat, cei 6 semifinalisti (tineri bucatari cu varste de pana in 35 de ani) selectati de membrii juriului vor prepara propriile retete propuse pentru ready meal.

La final, juriul format din Chef Sorin Bontea, Sorin Minea si Chef Ioan Cristian Serb va vota cei 4 finalisti care vor gati pe 19 mai aceeasi reteta pentru publicul premium prezent la expozitie - acesta va vota reteta castigatoare.

Tanarul castigator va primi titlul si trofeul YOUNG CHEF, precum si un premiu in bani, in valoare de 1000 de euro. In plus, castigatorul va beneficia de un abonament pe 12 luni la revista Gastromedia si un interviu in urmatorul numar al revistei, de dupa eveniment.

Acces rapid si gratuit

Beneficiezi de acces gratuit la Pack Expo, pe baza inregistrarii online sau prin completarea formularelor de la intrare.

Rezerva-ti 2 minute sa completezi formularul de pe site si vei avea acces rapid la evenimentul anului pentru industria de packaging din Europa de Sud-Est!

Hai la Pack Expo sa vezi altceva decat ai vazut pana acum in Romania!

Pack Expo, expozitia de ambalaje si solutii de ambalare din Europa de Sud-Est, este organizata de EUROEXPO Fairs si ROMEXPO Bucuresti.

Despre EUROEXPO

EUROEXPO Fairs este cea mai mare companie privata din Romania, specializata in organizarea de targuri, expozitii si evenimente speciale.

Cu o experienta de peste 15 ani in organizarea de targuri si expozitii noi, compania a inregistrat un trend ascendent si a reusit sa creasca anual atat numarul expozantilor, cat si pe cel al vizitatorilor.

Prin intermediul targurilor organizate (Metal Show, Baby Boom Show - editiile de primavara si toamna, PRINT&SIGN, Corporate Gifts Show, Pack Expo, Expo Plast, Cleaning Show, Textile Technology Show), compania a realizat o platforma profesionala de comunicare intre reprezentanti ai mii de companii din Romania si din strainatate, pozitionand compania in varful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.

Targurile si expozitiile EUROEXPO ofera cadrul propice pentru interactionare, evenimente conexe informative si proiecte menite sa impulsioneze dezvoltarea economica.

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A. este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, care imbina traditia cu experienta si calitatea de nivel international, toate in beneficiul expozantilor si vizitatorilor specialisti care, an de an, confirma buna reputatie a firmei.

Compania este recunoscuta si pe plan international, fiind membru cu drepturi depline al Asociatiei Mondiale a Industriei de Expozitii - UFI, al Aliantei Targurilor din Europa Centrala - CEFA, al Uniunii Internationale de Raportare a Statisticilor Expozitiilor - CENTREX si al Asociatiei Organizatorilor de Targuri Agricole din Europa - EURASCO.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#Pack Expo 2018 , #industria