Gala Premiilor de Excelenta pentru hoteluri: Incep nominalizarile

Marti, 27 Martie 2012, ora 12:46
1224 citiri
Gala Premiilor de Excelenta pentru hoteluri: Incep nominalizarile

Evenimentul Hotel Tourism & Leisure Investment Conference va debuta, pe 24 aprilie, cu cea de-a doua editie a Galei Premiilor de Excelenta, care va premia cele mai eficiente si inovative hoteluri, restaurante, baruri, pensiuni, spa-uri etc. din Romania.

Nominalizarea pentru competitie se poate realiza gratuit si online, pana la data de 31 martie 2012, ora 12.00, accesand sectiunea Gala din cadrul site-ului evenimentului: www.hotelconference.ro.

Toate nominalizarile primite vor fi analizate de un juriu format din 16 profesionisti, printre ei numarandu-se atat reprezentanti ai unor agentii de turism, cat si ai hotelurilor Crowne Plaza, Athenee Palace Hilton, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Intercontinental Bucharest sau Radisson Blu Hotel.

Cea de-a sasea editie a Hotel Tourism & Leisure Investment Conference reuneste in acest an reprezentanti din partea autoritatilor locale si manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internationale prezente pe piata romaneasca si va avea loc in perioada 24 - 26 aprilie, in cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

A doua zi a evenimentului, desfasurata pe 25 aprilie, va gazdui o conferinta de o zi, in care panelul de vorbitori invitati, specializati in cele mai diverse arii de expertiza din industria hoteliera si a ospitalitatii, va oferi participantilor o imagine la zi asupra integrarii tacticilor de investitii si convertirea acestora in indici de profitabillitate.

A treia zi a evenimentului, desfasurata pe 26 aprilie, este dedicata seminariilor si studiilor practice oferite de specialisti ai companiilor de top din industrie. In cadrul workshopurilor si seminariilor tehnice, specialisti, experti si practicieni din diversele segmente ale industriei hoteliere si ospitalitatii vor oferi exemple practice si studii de caz celor prezenti.

Mai multe informatii privind subiectele abordate, vorbitori si inscriere puteti gasi pe hotelconference.ro.

YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a introdus recent un nou tip de reclame, numite „Pause Ads”, care se declanșează în momentul în care utilizatorii pun pauză videoclipului pe care îl urmăresc. Noua abordare...
Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Preţurile la cafea îşi vor continua ascensiunea meteorică, în condiţiile în care vremea nefavorabilă, şi mai ales decizia cultivatorilor din Vietnam de a mai aştepta înainte de a-şi...
#Gala Premii Excelenta Bucuresti, #Hotel Tourism Leisure Investment Conference, #eveniment industrie hoteliera Evensys , #industria