Kraft Foods a raportat o scadere a profitului cu 72%

Miercuri, 04 Februarie 2009, ora 15:11
1619 citiri
Kraft Foods a raportat o scadere a profitului cu 72%

Una din cele mai mari companii din lume din domeniul produselor alimentare, Kraft Foods, a raportat un profit in scadere cu 72% in cel de-al patrulea trimestru al anului 2008.

Actiunile companiei s-au devalorizat cu 11 centi/actiune, pierderile inregistrate ajungand la 163 milioane de dolari, informeaza AP.

Veniturile companiei au crescut pana la 10,77 miliarde, sub estimarile analistilor care se bazau pe venituri totale de 11,29 miliarde.

Pierderile afisate de companie sunt urmarea scaderii consumului in Statele Unite, in contextul in care criza financiara afecteaza tot mai multi consumatori.

Pe plan local, compania a inchis fabrica de ciocolata detinuta la Brasov, motivandu-si actiunea ca fiind urmarea lipsei de spatiu pentru dezvoltare.

Tehnologia informaÈ›iei È™i comunicaÈ›iilor a adus în 2021 economiei româneÈ™ti valoare adaugată sub media europeană
Tehnologia informației și comunicațiilor a adus în 2021 economiei românești valoare adaugată sub media europeană
Valoarea adăugată a sectorului tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC) al UE a fost în 2021 echivalentă cu 5,5% din valoarea adăugată brută a economiei europene. România s-a...
VeÈ™ti proaste pentru angajaÈ›ii Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, 24 aprilie, la Tulcea, că TAROM va primi până la finele lunii ajutor din partea Comisiei Europene şi apoi va intra într-o...
#kraft foods companie, #industrie alimentara profit, #criza financiara SUA, #fabrica kraft romania , #industria
Comentarii
Ã
üüüüüüüüüüüüüü
rank 1
Ã
üüüüüüüüüüüüüü
rank 1