Un site cu o noua abordare in ceea ce priveste transportul marfurilor

Miercuri, 06 Mai 2015, ora 10:19
4708 citiri
Un site cu o noua abordare in ceea ce priveste transportul marfurilor

www.inPaket.ro este un website modern care faciliteaza accesul persoanelor fizice si juridice la solutii economice si sigure de transport. Site-ul ii pune in legatura pe cei care cauta solutii de transport cu transportatori verificati.

Platforma a fost conceputa avand la baza conceptul consumului colaborativ si isi propune sa conecteaze oamenii care au idei si interese comune cu scopul de a imparti si utiliza resursele intr-un mod inteligent, cu efecte directe si benefice asupra mediului inconjurator.

Un raport al Comisiei Europene arata ca transporturile rutiere reprezinta 72% din totalul transporturilor. Zilnic, un sfert din autovehiculele care transporta marfuri circula fara incarcatura insa si mai multe circula incarcate doar partial. Ajutandu-i pe transportatori sa reduca numarul curselor in care se deplaseaza fara incarcatura, inPaket isi doreste sa contribuie la reducerea emisiilor de CO2.

Cum functioneaza?

Site-ul este mai mult decat o bursa de transport, are o interfata prietenoasa si este foarte usor de utilizat; clientii adauga anunturi cu ceea ce au de transportat iar transportatorii publica oferte prin intermediul unui sistem de licitare inversa.

Atat cei care cauta solutii de transport marfa, cat si cei care detin furgonete, autoutilitare sau camioane au posibilitatea de a se inregistra GRATUIT. Pot fi adaugate anunturi pentru orice tip de transporturi prin simpla introducere a detaliilor legate de datele si locurile de incarcare, descarcare si caracteristicile marfurilor. Dupa listarea anunturilor, transportatorii ale caror rute corespund cu detaliile mentionate in anunturi vor fi notificati, urmand ca acestia sa adauge oferte in functie de preferinte si disponibilitate. Dupa fiecare oferta adaugata, clientii sunt notificati si pot solicita transportatorilor detalii suplimentare referitoare la modalitatile de plata, autorizatii, ambalare, modul de incarcare, etc.

Utilizatorii site-ului pot gasi solutii de transport atat pentru obiecte de mici dimensiuni cat si pentru marfuri paletate, mobilier, animale de companie, utilaje agricole ori de constructii, etc. De ex., printre anunturile listate, un client solicita 3 camioane de mare tonaj pentru transportul unei macarale din Italia pana in Romania, iar un altul doreste sa transporte un scaun si un pat de la Sibiu pana la Arad.

Destul de multe autoutilitare si camioane efectueaza curse catre anumite destinatii iar uneori nu gasesc marfuri de transportat si pentru cursele de retur. Clientii pot obtine oferte foarte bune din partea transportatorilor deoarece, atunci cand acestia mai au spatii disponibile in camioane, pot transporta si alte marfuri de-a lungul rutelor pe care oricum le vor parcurge.

Atat companiile care apeleaza des la serviciile transportatorilor cat si persoanele fizice care utilizeaza foarte rar astfel de servicii, pot reduce cheltuielile de transport cu pana la 80% fata de alte variante disponibile pe piata.

Siguranta este un element prioritar atat pentru utilizatorii acestei platforme cat si pentru inPaket. Pentru a avea posibilitatea de licita, transportatorii trebuie sa parcurga un proces simplu de autorizare.

In functie de experienta, transportatorii sunt recompensati cu o serie de ecusoane care vor fi activate in profilurile lor publice si care, pe parcurs, ii vor ajuta sa castige mult mai usor licitatii.

Utilizatorii isi pot verifica reciproc profilurile publice inainte de a lua deciziile de a incheia tranzactii. In aceste sectiuni apar detalii referitoare la reputatie, experienta, istoricul tranzactiilor incheiate, calificativele obtinute, etc.

Transportatorii care prefera sa colaboreze doar cu persoane juridice pot verifica profilurile publice ale clientilor, aceste detalii fiind evidentiate in aceaste sectiuni.

Fata de alte burse de transport, datele de contact ale utilizatorilor sunt protejate si nu sunt afisate public. Aceste informatii sunt dezvaluite doar atunci cand utilizatorii decid sa incheie colaborari cu anumiti transportatori. Astfel este pastrata confidentialitatea datelor fiind evitate situatiile in care datele personale ar putea fi folosite de diverse persoane in scopuri ilicite.

Aplicatiile bazate pe harti interactive si sistemul de licitare inversa si notificari in timp real sunt doar cateva din instrumentele care usureaza foarte mult activitatile utilizatorilor, permitandu-le sa-si gestioneze conturile chiar si atunci cand nu pot accesa platforma o perioada mai lunga de timp.

www.inPaket.ro este accesibila tuturor categoriilor de transportatori, inclusiv soferilor independenti care pot transporta diverse obiecte sau marfuri pe rutele pe care le parcurg catre destinatii de vacanta sau catre alte locuri. Inainte de a licita si in functie de autovehiculele pe care le detin, transportatorii independenti trebuie sa verifice cu atentie dimensiunile si greutatea obiectelor pe care intentioneaza sa le transporte si sa se asigure ca detin autorizatiile necesare.

inPaket simplifica crearea de legaturi intre cei care au nevoie sa transporte diverse bunuri si cei care pot efectua transporturi.

contact@inpaket.ro

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#site transport marfa, #site transport inPaket , #informatii firme