Afaceristii sicilieni vor sa investeasca in Romania

Duminica, 23 Octombrie 2011, ora 10:54
2023 citiri
Afaceristii sicilieni vor sa investeasca in Romania
Foto: William Brinza

Afaceristii sicilieni s-au declarat interesati sa investeasca in Romania, a anuntat sambata secretarul executiv al PDL, William Brinza.

"Romania ofera o multime de oportunitati investitionale in special in domeniul energiei eoliene, a serviciilor, iar investitorii sicilieni sunt interesati sa isi dezvolte afacerile in tara noastra, incurajati si de politicile adoptate de Guvernul Boc", a declarat deputatul de diaspora William Brinza, la finalul unei intalniri de lucru cu mai multi investitori din Sicilia.

Totodata, deputatul a evidentiat oportunitatile in domeniul fabricilor de bitum asta cu atat mai mult cu cat, exista un mare interes de investitii in acest domeniu.

Deputatul William Brinza a mai participat sambata, impreuna cu ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, la festivitatea care a marcat deschiderea consulatului roman din Catania.

Cu aceasta ocazie, primarul orasului Catania, Raffaele Sancanelli, i-a asigurat pe romani ca, atata timp cat legea va fi repectata nu se va face nici o diferenta intre romani si sicilieni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#afaceristi Sicilia investitii Romania, #interesati investitii Romania, #William Brinza Teodor Baconschi , #investitii straine