Investitiile straine: Ce afaceri noi se vor deschide in 2012

Vineri, 03 Februarie 2012, ora 16:27
1827 citiri
Investitiile straine: Ce afaceri noi se vor deschide in 2012

Andreea Vass, consiliera primului ministrului Emil Boc, sustine ca 2012 este anul fondurilor europene si al parteneriatelor public-private. Potrivit acesteia, exista deja proiecte noi in faza de intentie, in valoare de 71 milioane euro.

Oamenii de afaceri interesati de Romania vin din cele mai diverse locatii precum Argentina, SUA, Arabia Saudita sau chiar si Israel. In opinia consilierei primului ministru, se prefigureaza cel putin 1.220 noi locuri de munca in acest an venite din investitii straine.

"Intr-adevar, 2012 este anul absorbtiei fondurilor europene si al Parteneriatelor Public-Private. Din acest an, demersurile pentru implementarea proiectelor incep in forta. Pana acum vorbeam de o perioada de 'curtare', de familiarizare cu proaspata legislatie si de contractare", a decarat Andreea Vass.

Citeste mai multe despre Investitiile straine: Ce afaceri noi se vor deschide in 2012 pe Business24.ro.

Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
#investitii Romania, #investitii locuri de munca, #Vass afaceri , #investitii straine