7 motive plus 5.000 de dolari sa faci din tranzactionare un business online

Miercuri, 28 Octombrie 2015, ora 09:00
4607 citiri
7 motive plus 5.000 de dolari sa faci din tranzactionare un business online

Atunci cand deschizi diferite site-uri de business, primul lucru care te va impresiona este motto-ul comun: "Sa-ti gasesti un job nu este o idee prea buna".

Sloganul este o ilustrare exceptionala a ideii de antreprenoriat, pentru cei care vor sa-si castige existenta renuntand la dependenta de stat sau de patron.

Alegerea libertatii, ca optiune de a face bani, devine mai relevanta in perioade de criza, ca sa nu mai vorbim de cei neangajati din diferite motive.

Articolul de astazi este dedicat unei stiinte considerate mai degraba o arta si crezului ca daca o abordezi ca pe un business serios, poti reusi.

Urmareste campania "Tranzactioneaza responsabil" pe Ziare.com

Suntem constienti ca-i va provoca pe cititorii obisnuiti, dar ne asumam acest risc pentru a clarifica o activitate pe de o parte controversata, pe de alta parte extrem de mediatizata si populara in tarile dezvoltate.

Ne referim la tranzactionarea online pe pietele financiare, iar riscul asumat nu este neaparat acela ca va dezamagi o parte dintre cititori, ci ca-i va provoca sa se informeze si sa se documenteze.

Si in acest domeniu, la fel ca in viata de zi cu zi, trebuie sa deschizi bine ochii si sa nu pui in pericol situatia financiara a familiei tale, sa risti controlat si limitat chiar daca teoretic potentialul este nelimitat.

"Afacerile nu sunt un joc de noroc. Poti castiga bani din tranzactii online in pietele financiare, poti face chiar o cariera de broker in domeniu, dar pentru asta trebuie sa citesti si sa 'bati la perete' niste luni bune, poate chiar ani", explica Robert Turcescu intr-un interviu acordat Ziare.com, in cadrul campaniei "Tranzactioneaza Responsabil".

Jurnalistul sustine ca "tranzactionarea online in pietele financiare e valoroasa daca stii despre ce e vorba, altminteri e riscanta". Mai ales in acest domeniu, crede Turcescu, trebuie sa-ti gasesti "un antrenor priceput, adica profesionisti din domeniu care stiu cum se face", daca vrei sa ai succes.

Tranzactioneaza Responsabil - campanie Admiral Markets

Ce te-ar putea determina sa performezi in acest domeniu? Ei bine, iata o serie de avantaje ale tranzactionarii online fata de companiile mici si mijlocii ca oportunitate de afacere:

1. Inregistrarea este incomparabil mai usoara si mai putin birocratica decat deschiderea unei firme. Pentru a incepe, este suficient sa alegi un broker si sa deschizi un cont de tranzactionare.

2. Nu este necesar sa cumperi sau sa inchiriezi un spatiu de birouri. Tot ce-ti trebuie e un computer si conexiune la internet. Gandeste-te cat economisesti fara chirii, fara aprovizionare sau alte costuri asociate unei mici afaceri.

3. Nu ai nevoie de o investitie initiala. Chiar si cele mai mici afaceri necesita blocarea unei sume pentru inceput. Tranzactionarea online necesita doar cateva sute de euro sau dolari, iar aceasta nu este o taxa de inceput, este suma pe care o depui in contul deschis la un broker reglementat pentru a tranzactiona valute, metale pretioase, marfuri sau indici bursieri.

Nu sunt precepute taxe pentru inregistrare. Poti deschide conturi de practica, in care simulezi tranzactionarea in conditii reale de piata. Totul este sa vrei sa inveti si sa fii responsabil.

Aceasta este si tinta campaniei "Tranzactioneaza Responsabil" desfasurata de Admiral Markets pentru informarea si responsabilizarea publicului privind investiile si speculatiile online in pietele financiare.

Daca vrei sa tranzactionezi online, poti intai sa testezi daca ti se potriveste intr-un mediu reglementat si supravegheat.

4. Nu ai nevoie de staff. Toate companiile au nevoie de un anumit numar de angajati, chiar daca micro-afacerile cu maxim 5 angajati sunt printre cele mai eficiente.

Aparitia unui staff implica si o serie de probleme si responsabilitati. Adesea auzim cat de usor este sa conduci o afacere, doar rotesti oameni si dai ordine.

De obicei, aceste concluzii sunt ale celor care nu au experimentat o astfel de provocare. De fapt, trebuie sa te ocupi de salarii, asigurari, contracte, taxe, impozite si multe altele.

In tranzactionarea online, nu ai nici angajati si nici sefi. Provocarile sociale sunt limitate la propria persoana si tin de dificultatile de a lucra cu bani si emotii.

Dar asta inseamna sa fii responsabil, pana la urma. Trebuie sa cantaresti riscurile, sa te informezi si sa judeci la rece, sa intelegi mecanismele si iei cele mai bune decizii.

Oricine poate gresi la inceput, dar nu oricine poate invata din greseli pentru a merge mai departe si a deveni mai bun.

"Sunt tentat adeseori sa reactionez la cald, asa cum am facut de cateva ori in viata personala si mai ales in cea profesionala. Acum, dupa multi ani in care am inteles ca e mai bine sa masor de zece ori pana sa tai o data, m-am mai impacat si cu mine, si cu cei din jurul meu", sustine jurnalistul Robert Turcescu, care ne-a marturisit intr-un interviu recent cum face cand are de luat o decizie importanta: "ma informez, ascult pareri diverse si incerc din rasputeri sa-mi temperez caracterul destul de impulsiv".

5. Nu ai program fix. Fara curse contra cronometru pentru a incepe ziua de lucru, fara grijile de la finalul ei.

Adevarul este ca atunci cand o persoana conduce propria firma nu are deloc timp liber. Propria afacere necesita timp si efort, dedicatie si pasiune.

In perioada de practica, tranzactionarea necesita cateva ore pe zi, iar ulterior 1-2 ore sunt suficiente pentru analiza graficelor si a celor mai importanti indicatori macro-economici publicati.

6. Nu ai nevoie de contabili. Contabilitatea este foarte utila pentru orice propietar de afacere, oferind informatii utile despre costuri si venituri, dar foarte putin cunosc domeniul in detaliu.

7. Libertatea de a tranzactiona din orice colt al lumii. Cel mai important avantaj al tranzactionarii ca afacere individuala este independenta. Oriunde te-ai afla, un laptop, o tableta sau chiar un smartphone sunt suficiente pentru a fi la curent cu tot ceea ce se intampla in pietele financiare.

Nu cunoastem niciun alt model de business care sa ofere o mai mare libertate de lucru.

Si tu poti profita acum de oportunitatea de a incepe un business de la zero in doar cateva saptamani, multumita campaniei "Tranzactioneaza Responsabil" desfasurata de Admiral Markets, prin intermediul careia iei legatura cu lumea tranzactionarii online si primesti 5.000 de dolari virtuali cu care sa exersezi.

***

Descarca

Ghidul legislativ pentru tranzactionarea pe Forex

Vrei sa afli mai multe? Nimic mai simplu. Tine numai de tine. Vei gasi toate informatiile de care ai nevoie despre tranzactionare.

Descopera povestile de viata si sfaturile impartasite de Cabral Ibacka, Robert Turcescu, Ionut Iftimoaie, Dorian Popa si avocatul Cristian Dutescu in campania "Tranzactioneaza Responsabil" si, pe Facebook, prin hastagul #iAMtradingNOTgambling.

Urmareste campania "Tranzactioneaza responsabil" pe Ziare.com

***

Tranzactioneaza Responsabil - campanie Admiral Markets

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
#Tranzactioneaza Resposabil, #iamtradingnotgambling, #campanie informare investitii, #fonduri virtuale investitii, #test fond investitii , #investitii