Campionul Iftimoaie vorbeste deschis despre afacerile sale: Eram un vanator de ponturi - Interviu

Luni, 02 Noiembrie 2015, ora 09:00
22960 citiri
Campionul Iftimoaie vorbeste deschis despre afacerile sale: Eram un vanator de ponturi - Interviu

Dupa victoriile obtinute in ringul de K-1, campionul Ionut Iftimoaie a aflat pe propria piele ca "nu tot ce zboara se mananca" in afaceri si ca trebuie sa dai dovada de echilibru si stapanire de sine, daca nu vrei sa fii facut K.O. in lumea dura a business-ului.

"Cand am facut trecerea de la zona sportiva la cea de afaceri, eram un vanator de ponturi, orice zvon era o afacere. Si asa am pierdut bani, dar cel mai grav... am pierdut timp", marturiseste Iftimoaie, intr-un interviu acordat Ziare.com, in cadrul campaniei "Tranzactioneaza responsabil".

La fel ca in ring, omul de afaceri Ionut Iftimoaie a invatat cate ceva din fiecare infrangere, a devenit mai puternic si acum stie ce inseamna sa fii responsabil si sa te gandesti foarte bine atunci cand vrei sa iei cea mai buna decizie.

"Am invatat sa nu ma grabesc", sustine multiplul campion la K-1 si kickboxing, intr-un interviu in exclusivitate, pe care va invitam sa-l cititi mai jos.

Urmareste campania "Tranzactioneaza responsabil" pe Ziare.com

Auzim in fiecare zi, poate mai des pe scena politica, "imi asum intreaga responsabilitate". Ce inseamna, de fapt, acest lucru? Vorbim aici de viata de zi cu zi, de sot, de tata, de profesionist.

"Imi asum intreaga responsabilitate", pentru mine, inseamna sa crezi ca ceea ce faci este lucrul cel mai bun pe care trebuie sa-l faci in momentul respectiv.

Cum te umfli in pene atunci cand primesti laudele, la fel sa poti sta drept daca a fost o decizie proasta! Pana unde? Limita o stabileste doar pregatirea ta intelectuala.

Cum procedezi inainte de a lua o decizie care poate influenta bunastarea ta si a familiei tale?

Am de luat o decizie importanta? Mananc o mancare buna si ma culc. Altfel gandeste omul odihnit, mai ales daca nu e... "flamand". Am invatat sa nu ma grabesc.

Ai intra intr-o afacere doar pentru promisiunea unui castig rapid si sub influenta celor din jur, care poate te preseaza sa nu ratezi oportunitatea?

Cand vine cineva cu o mega oportunitate ma intreb mereu "de ce eu?". Pana la mine nu a mai gasit pe nimeni? Atunci e momentul sa privesc dincolo de posibilul castig. Atunci altfel se vad lucrurile.

Ti s-a intamplat vreodata sa iei o decizie bazata pe un impuls sau poate pe un pont vandut de cineva, pe un zvon, care apoi te-a afectat intr-un mod nu tocmai fericit?

Cand am facut trecerea de la zona sportiva la cea de afaceri, eram un vanator de ponturi, orice zvon era o afacere. Si asa am pierdut bani, dar cel mai grav... am pierdut timp.

Acest timp l-am regasit in experienta. Desigur, asta nu ma ajuta sa platesc factura la lumina, dar ma face sa analizez bine "oportunitatea" si sa nu ma mai grabesc.

Ce le-ai recomanda cititorilor care poate se gandesc sa incerce un domeniu mai sofisticat, precum tranzactionarea online?

Vreau sa fac trimitere la un vechi proverb: "Nu tot ce zboara se mananca". Echilibrul este cel mai important. Nu risca toti banii pe care-i ai! Daca ai nimerit o zi proasta, ce faci? Maine e o alta zi si e important sa ai cu ce sa mai fii in joc. Altfel, o sa dai vina pe ghinion, dar el nu-i vinovat. Succes!

Cand am facut trecerea de la zona sportiva la cea de afaceri, eram un vanator de ponturi, orice zvon era o afacere. Si asa am pierdut bani, dar cel mai grav... am pierdut timp.Acest timp l-am regasit in experienta. Desigur, asta nu ma ajuta sa platesc factura la lumina, dar ma face sa analizez bine "oportunitatea" si sa nu ma mai grabescbit.ly/Tranzactioneaza_responsabil https://ziare.com/afaceri/investitii/campionul-iftimoaie-vorbeste-deschis-despre-afacerile-sale-eram-un-vanator-de-ponturi-interviu-1390178

Posted by Ionut iftimoaie on Saturday, November 28, 2015

***

Asta inseamna sa fii responsabil! Sa cantaresti riscurile, sa pui mereu in balanta, sa te informezi si sa judeci de doua ori, sa intelegi mecanismele si sa apesi butoanele potrivite.

Aceasta este tinta campaniei "Tranzactioneaza Responsabil" desfasurata de Admiral Markets pentru informarea si responsabilizarea publicului privind investiile si speculatiile online in pietele financiare.

Si in acest domeniu, la fel ca in viata de zi cu zi, trebuie sa deschizi bine ochii si sa nu pui in pericol situatia financiara a familiei tale pentru promisiunea unor castiguri rapide.

In ziua de astazi, nu mai ai nicio scuza daca te bazezi doar pe promisiuni desarte sau alegi de bunavoie furnizori de servicii (brokeri) neautorizati.

Tranzactionezi online sau intentionezi sa testezi daca ti se potriveste? Fa-o informat, corect indrumat, intr-un mediu reglementat si supravegheat!

***

Descarca

Ghidul legislativ pentru tranzactionarea pe Forex

Vrei sa afli mai multe? Nimic mai simplu. Tine numai de tine. Vei gasi toate informatiile de care ai nevoie despre tranzactionare.

Descopera povestile de viata si sfaturile impartasite de Cabral Ibacka, Robert Turcescu, Ionut Iftimoaie, Dorian Popa si avocatul Cristian Dutescu in campania "Tranzactioneaza Responsabil" si, pe Facebook, prin hastagul #iAMtradingNOTgambling.

Urmareste campania "Tranzactioneaza responsabil" pe Ziare.com

***

Tranzactioneaza Responsabil - campanie Admiral Markets

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Tranzactioneaza Resposabil, #iamtradingnotgambling, #campanie informare investitii, #Ionut Iftimoaie Tranzactioneaza Responsabil , #investitii