Criza deschide poarta investitiilor. Unde sa iti plasezi banii?

Miercuri, 30 Noiembrie 2011, ora 09:21
3439 citiri
Criza deschide poarta investitiilor. Unde sa iti plasezi banii?

Criza creeaza oportunitati de investire, de aceea specialistii si consultantii te sfatuiesc sa-ti scoti banii de la saltea, daca esti un investitor cu apetit de risc, si sa te aventurezi in a-i plasa in active ale unor companii cu dificultati financiare sau, de ce nu, in obligatiuni ale unor companii din zona BRIC.

Pietele bursiere se clatina la fiecare "furtuna" declansata de criza datoriilor suverane din Europa, de aceea bursele nu reprezinta cea mai buna varianta in momentul de fata. Cash-ul poate face minuni in aceasta perioada volatila, de aceea consultantii te sfatuiesc sa-ti indrepti privirea chiar si catre asa-zisele "preluari ostile".

Daca esti un investitor conservator, poti alege economisirea banilor in depozite bancare in lei, cel putin pana se linistesc "apele" europene.

Oamenii de afaceri intervievati de Business24 privesc lucrurile mai pragmatic si pe termen lung. "Agricultura e un domeniu extraordinar. Cine are cateva zeci de mii de euro si nu e multumit cu viata pe care o are la oras, i-as spune sa se duca la tara, sa-si ia pamant si sa se apuce de agricultura. Va castiga de 100.000 de ori mai bine", a declarat Vladimir Cohn.

Citeste mai multe despre Criza deschide "poarta" investitiilor.Unde iti plasezi banii?- Vezi ce spun expertii pe Business24.ro.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#oportunitati investitii, #sfaturi investitii, #joc bursa, #cumpar aur, #investitii agricultura, #investitii obligatiuni bric , #investitii