Ziare.com

Cum ajuta Guvernul la crearea a 6.700 de locuri de munca

Joi, 30 Mai 2013, ora 20:16

   

Cum ajuta Guvernul la crearea a 6.700 de locuri de munca
Ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, a declarat, joi, ca vor fi finalizate in acest an 20 de mari proiecte de investitii, in valoare totala de 750 de milioane de euro, care au primit ajutor de stat.

Potrivit oficialului, acestea vor crea 6.700 de locuri de munca, informeaza Mediafax.

"Azi vreau sa dam vesti bune. Sunt setat pe vesti bune", a spus Voinea, la o conferinta organizata de Consiliul Concurentei.

In afara acestor proiecte, ministrul a mai precizat ca in acest an s-a inceput emiterea unor acorduri noi pentru scheme de ajutor de stat aprobate cu acordul Comisiei Europene.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Astfel, firma Coficab Ploiesti, care deruleaza o investitie de 18,3 milioane euro, din care 7,3 milioane euro reprezinta ajutor de stat, a primit deja acest acord. Proiectul va duce la infiintarea a 200 de locuri de munca.

De asemenea, de acelasi tratament va beneficia si Valeo Lighting Timis, compania urmand sa obtina un ajutor de stat de 9 milioane euro, pentru o investitie de 20,3 milioane euro, care va aduce 500 de noi locuri de munca.

Liviu Voinea a adaugat ca mai sunt in curs de avizare acorduri pentru Continental Anvelope Timisoara (investitie de 25 de milioane euro si 227 de locuri de munca), o firma din Bucuresti care va investi aproape 30 de milioane de euro in turism si va crea 200 de locuri de munca si Endava (investitie de 20 de milioane euro si 500 de locuri de munca).

Voinea a afirmat ca mai sunt in discutie patru alte acorduri cu o valoare a investitiilor de 100 de milioane de euro.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1179 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

...iar Posta Romana, concediaza 4558 de salariati ...

asa ca ce mai ramine?(vezi art.Ponta despre Posta si politicieni).

 

Hai sa vedem cum este "setat" la aritmetica acest mini-stru:

200 la Coficab
500 la Valeo
227 la Anvelope
200 la O firma ?
500 la Endava
-------------
1627 locuri de munca. Si restul pina la 6'700? Pe Luna?
Iata cum va abureste USL-ul.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor