Cum atragi oamenii potriviti pentru business-ul tau

Vineri, 28 Ianuarie 2011, ora 07:18
1894 citiri
Cum atragi oamenii potriviti pentru business-ul tau

Dupa doar cateva intalniri, un investitor completeaza un cec pentru a finanta un antreprenor. Intrebat ce anume l-a determinat sa ia aceasta decizie, investitorul a motivat ca a stiut de cand l-a vazut prima oara pe antreprenor ca ar putea face afaceri impreuna.

Cum poti atrage oamenii potriviti - investitori, mentori, parteneri sau manageri - care sa te ajute sa iei cele mai bune decizii pentru compania ta? Iata ce trebuie sa urmaresti pentru a-ti dai seama daca te afli pe aceeasi lungime de unda cu un partener de afaceri sau cu un investitor, potrivit expertilor citati de Inc.com.

Vulnerabilitatea. Antreprenorii sunt adesea tentati sa se mandreasca atunci cand vine vorba de afacerea lor si, cateodata, sa exagereze numarul de angajati sau nivelul veniturilor. Aceasta tendinta de a ne lauda dauneaza capacitatii de a atrage oamenii.

Cercetatorii au descoperit ca ne simtim atrasi de oamenii care isi expun mai degraba defectele decat calitatile.

Proximitatea. Studiile au demonstrat ca sunt mai multe sanse sa intram intr-un parteneriat cu oamenii care se afla, fizic, aproape de noi. Expertii ne sfatuiesc sa nu renuntam la intalnirile fata in fata.

Intr-o lume guvernata de Skype si video conferinte, este tentant sa folosesti tehnologia pentru a te intalni cu oamenii, insa un lucru este sigur: nu putem face afaceri decat cu persoanele pe care le intalnim. Citeste mai multe despre Cum atragi oamenii potriviti pentru business-ul tau pe Business24.ro.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#atragere oameni business, #parteneri afaceri , #investitii