Ziare.com

Dacia investeste 57 de milioane de lei intr-un nou bloc motor

Luni, 27 Decembrie 2010, ora 22:29

   

Dacia investeste 57 de milioane de lei intr-un nou bloc motor
Automobile Dacia SA va investi 57,12 milioane lei in introducerea in fabricatie a unui bloc motor destinat noii familii de motoare, din care 20 milioane lei reprezinta o finantare nerambursabila, potrivit unui comunicat emis, luni, de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

"Proiectul are o valoare totala de 57,12 milioane lei si beneficiaza de o finantare nerambursabila de 20 milioane lei, aceasta reprezentand valoarea maxima posibila a fi obtinuta in cadrul operatiunii de investitii productive pentru intreprinderile mari - Programul Operational Sectorial 'Cresterea Competitivitatii Economice', co-finantat din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala", se arata in comunicat.

Astfel, pe 23 decembrie s-a semnat la sediul ministerului Contractul de finantare a proiectului Automobile Dacia SA. Proiectul se va implementa in localitatea Mioveni din judetul Arges - Regiunea Sud-Muntenia, si se va derula pe o perioada de 36 luni.

"Obiectivul general al acestui proiect este sa contribuie la cresterea productivitatii Automobile Dacia SA cu asigurarea principiilor dezvoltarii durabile si reducerea decalajelor fata de productivitatea medie la nivelul Uniunii Europene", mai informeaza comunicatul.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Acest contract de finatare este totodata primul semnat in cadrul celui de-al doilea apel dedicat investitiilor in intreprinderi mari, in cadrul caruia vor fi finantate 45 de proiecte, ce vor beneficia de finantare nerambursabila prin POS CCE in valoare totala de 515,36 milioane lei.

Sursa: rNews

Articol citit de 1940 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

La fel a investit si in "Bordul CN" si in "zambetul lui Ilici"

marfa perisabila, abandonati caruta!

 

La fel a investit si in "bordul CN" si in "zambetul lui Ilici..."

marfa perisabila, abandonati caruta!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor