Dorian Popa: Intamplarile nefericite m-au facut sa fiu mult mai precaut - Interviu

Joi, 26 Noiembrie 2015, ora 10:06
6635 citiri
Dorian Popa: Intamplarile nefericite m-au facut sa fiu mult mai precaut - Interviu

In viata e bine sa analizezi cu mare atentie care vor fi efectele actiunilor tale, mai ales cand ai de luat decizii importante si cu atat mai mult atunci cand esti un star indragit de sute de mii de tineri, care sunt toti cu ochii pe tine.

S-a convins pe pielea lui Dorian Popa, celebru din serialul "Pariu cu viata" si trupa Lala Band, care ne-a marturisit ca i-a fost destul de greu sa devina mai precaut, mai responsabil, dar a reusit in timp, fortat si de unele evenimente neplacute, iar acum se gandeste si de 25 de ori cand trebuie sa ia o decizie.

"Am pierdut de destule ori multi bani facand greseala alaturarii turmei, incat in prezent nu m-as mai putea lasa convins de niciun factor extern, fie el uman sau nu", sustine Dorian Popa, intr-un interviu acordat Ziare.com in cadrul campaniei "Tranzactioneaza responsabil" derulate de Admiral Markets.

Urmareste campania "Tranzactioneaza responsabil" pe Ziare.com

Auzim in fiecare zi, poate mai des pe scena politica, "imi asum intreaga responsabilitate". Ce inseamna, de fapt, acest lucru? Vorbim aici de viata de zi cu zi, de sot, de tata, de profesionist.

Gradul de asumare a responsabilitatii cotidiene, in ceea ce ma priveste, a resimtit o crestere odata cu trecerea anilor de la varsta de 20 de ani si pana in prezent (27).

Acum, pentru a respecta standardele acestui grad de asumare a responsabilitatii destul de ridicat, caut sa nu actionez niciodata daca stiu din start ca nu pot justifica, fara compromis, repercusiunile actiunii mele, acest lucru fiind destul de dificil de implinit, intrucat, atunci cand esti persoana publica, urmarile oricarei "miscari" sunt de cateva ori mai atent analizate.

Suna destul de complicat, insa de indata ce reusesti sa devii "prieten" cu responsabilitatea, respectiv asumarea acesteia, totul devine mai simplu!

Cum procedezi inainte de a lua o decizie care poate influenta bunastarea ta si a familiei tale?

Daca vorbim de bunastare financiara, inainte de orice decizie de ordin pecuniar, ma gandesc de cel putin 25 de ori la toate variantele in care situatia poate "merge prost", dupa care concluzionez si iau decizia propriu-zisa.

Ai intra intr-o afacere doar pentru promisiunea unui castig rapid si sub influenta celor din jur, care poate te preseaza sa nu ratezi oportunitatea?

Am pierdut de destule ori multi bani facand greseala alaturarii turmei, incat in prezent nu m-as mai putea lasa convins de niciun factor extern, fie el uman sau nu.

Cel mai bine iti poti asuma responsabilitatea unei implicari intr-un proiect atunci cand ai luat singur decizia, dupa ce ai consultat toti factorii.

Ti s-a intamplat vreodata sa iei o decizie bazata pe un impuls sau poate pe un pont vandut de cineva, pe un zvon, care apoi te-a afectat intr-un mod nu tocmai fericit?

Am patit o serie de intamplari nefericite, care, din fericire, m-au facut sa fiu mult mai precaut, calitate pe care am dobandit-o foarte greu, in multi ani, probabil datorita spiritului rebel, "nesabuit" de artist, care exista in mine, desi am absolvit atat liceul, cat si facultatea la un profil matematica-informatica.

Ce le-ai recomanda cititorilor care poate se gandesc sa incerce un domeniu mai sofisticat, precum tranzactionarea online?

Recomandarea mea in ceea ce priveste tranzactionarea online este ca toti cei care o abordeaza sa-si studieze in detaliu domeniul in care vor sa se implice si sa nu ezite niciodata sa spuna stop atunci cand castigurile devin consistente, iar piata incepe sa devina instabila.

asta daca ai impresia ca.. "toata viata esti pe val..yea ah"#iAMtradingNOTgambling inseamna ca imi gandesc fiecare miscare de 22 de ori inainte, astfel incat sa raman, cat mai mult, pe val si nu SUB acesta!!!https://bit.ly/Tranzactioneaza-Responsabil

Posted by Dorian Popa on Wednesday, October 21, 2015

***

Asta inseamna sa fii responsabil! Sa cantaresti riscurile, sa pui mereu in balanta, sa te informezi si sa judeci de doua ori, sa intelegi mecanismele si sa apesi butoanele potrivite.

Aceasta este tinta campaniei "Tranzactioneaza Responsabil" desfasurata de Admiral Markets pentru informarea si responsabilizarea publicului privind investiile si speculatiile online in pietele financiare.

Si in acest domeniu, la fel ca in viata de zi cu zi, trebuie sa deschizi bine ochii si sa nu pui in pericol situatia financiara a familiei tale pentru promisiunea unor castiguri rapide.

In ziua de astazi, nu mai ai nicio scuza daca te bazezi doar pe promisiuni desarte sau alegi de bunavoie furnizori de servicii (brokeri) neautorizati.

Tranzactionezi online sau intentionezi sa testezi daca ti se potriveste? Fa-o informat, corect indrumat, intr-un mediu reglementat si supravegheat!

Urmareste pe Facebook hastagul #iAMtradingNOTgambling, pentru ca aici vei gasi toate sfaturile si gandurile vedetelor implicate in campania "Tranzactioneaza Responsabil".

Tranzactioneaza Responsabil

Alatura-te si TU misiunii noastre: #iAMtradingNOTgamblingIa-ti angajamentul ASTAZI: bit.ly/tranzactioneaza-responsabil

Posted by Admiral Markets on Wednesday, October 21, 2015

***

Descarca

Ghidul legislativ pentru tranzactionarea pe Forex

Vrei sa afli mai multe? Nimic mai simplu. Tine numai de tine. Vei gasi toate informatiile de care ai nevoie despre tranzactionare.

Descopera povestile de viata si sfaturile impartasite de Cabral Ibacka, Robert Turcescu, Ionut Iftimoaie, Dorian Popa si avocatul Cristian Dutescu in campania "Tranzactioneaza Responsabil" si, pe Facebook, prin hastagul #iAMtradingNOTgambling.

Urmareste campania "Tranzactioneaza responsabil" pe Ziare.com

***

Tranzactioneaza Responsabil - campanie Admiral Markets

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#sfaturi Dorian Popa, #Dorian Popa Admiral Markets, #sfaturi tranzactionare online, #Tranzactioneaza Responsabil , #investitii