Real deschide al doilea magazin in Constanta

Miercuri, 01 Aprilie 2009, ora 12:27
3567 citiri
Real deschide al doilea magazin in Constanta
Foto: Revista de imobiliare

Real - Hypermarket Romania deschide, joi, ce-al de-al 21-lea magazin din reteaua sa, in Constanta, in urma unei investitii de aproximativ 21,5 milioane de euro.

Noul magazin se afla in zona comerciala de centura, pe o suprafata totala construita de 12,385 de metri patrati, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Magazinul dispune de o suprafata utila de vanzare de 7.500 de metri patrati si de o parcare cu 550 de locuri.

Drept noutate, Real introduce un sistem de degustare a vinului, prin care clientii pot testa un anume sortiment de vin, inainte de a-l cumpara, avand la dispozitie 24 de vinuri rosii si opt vinuri albe sau roze. Gama se va schimba in fiecare luna.

Degustarea se va face pe baza cumpararii unui card de degustare, cu valoare minima de 10 lei, care permite gustarea, in medie, a 15 - 20 de soiuri, in functie de vinul ales. Cardul poate fi realimentat cand se epuizeaza suma initiala.

Potrivit directorului general al companiei, Tjeerd Jegen, Real a avut vanzari in crestere cu 92% fata de anul precedent.

"Anul 2009 presupune continuarea investitiilor noastre prin deschiderea de 4 magazine, dezvoltarea unor noi proiecte pentru optimizarea sistemului logistic si o comunicare mai activa cu clientii nostri prin derularea unor campanii publicitare si a unor programe de loialitate", a spus Jegen.

Complexul Real cuprinde si o galerie comerciala de aproximativ 4.000 de metri patrati, ce include branduri cunoscute gen Takko Fashion, DM, Inmedio si Vodafone.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#deschidere magazin Real, #magazin Real Constanta , #investitii