Sennheiser isi construieste a patra fabrica din lume la Brasov

Luni, 19 Martie 2018, ora 11:41
6219 citiri
Sennheiser isi construieste a patra fabrica din lume la Brasov
Foto: Facebook/Sennheiser

Producatorul german de electronice Sennheiser a anuntat, luni, ca vrea sa construiasca la Brasov a patra sa fabrica la nivel global, finalizarea proiectului fiind estimata pentru acest an.

"Alaturi de fabricile deja existente in Germania, Irlanda si Statele Unite ale Americii, noua baza de productie va asigura pentru Sennheiser si mai multa flexibilitate pentru a acoperi cererea din piata. Dupa finalizarea constructiei, programata anul acesta, fabrica din Brasov se va concentra initial pe productia de electronice destinate publicului larg", se arata in comunicat.

Prin investitia in noua fabrica, Sennheiser intentioneaza sa isi intareasca pozitia pe piata europeana de produse electronice.

"De mai multi ani, EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) este regiunea care ne-a adus cele mai mari cresteri. Cu noua fabrica din Romania, avem o a treia baza de productie europeana si, in acelasi timp, ne extindem reteaua de distributie din Europa. Aceste actiuni ne ofera un mai bun control asupra volumelor de productie, dar si capacitatea de a fi mai flexibili in a adapta produsele noastre la cerinte de piata dinamice", a declarat directorul general adjunct al Sennheiser, dr. Andreas Sennheiser.

Unul dintre principalele motive pentru care a fost ales Brasovul este infrastructura, apoi conexiunea foarte buna cu zona economica europeana, potrivit lui Sennheiser.

Noua fabrica se va concentra pe productia de electronice destinate publicului larg.

Compania vrea sa intensifice relatiile dintre cele patru fabrici Sennheiser. Fabrica din Tullamore, Irlanda, produce in special monitoare de studio si traductoare acustice, iar la sediul central din Wedemark, Germania, productia este concentrata in special pe produse premium si profesionale, inclusiv microfoane wireless.

Microfoanele pentru pietele americane si asiatice sunt produse la fabrica din Albuquerque, Statele Unite ale Americii.

In total, Sennheiser lucreaza cu 20 de subsidiare de vanzari si parteneri comerciali in peste 50 de tari din intreaga lume.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#Sennheiser fabrica Brasov, #Sennheiser fabrica Romania , #investitii