Doar de Black Friday -50% la abonamentele Licitatia.ro

Advertorial
Joi, 16 Noiembrie 2017, ora 10:11
6930 citiri
Doar de Black Friday -50% la abonamentele Licitatia.ro

Licitatia.ro este lider pe piata monitorizarilor licitatiilor publice, monitorizand zilnic peste 700 de anunturi de achizitii publice din Romania.

Pe site-ul LICITATIA.RO sunt 4.900 de licitatii publice active din Romania, la care inca se mai pot depune ofertele pentru participare.

De asemenea, specialistii nostri monitorizeaza toate anunturile cu licitatiile publice de vanzari din imobiliare, auto, terenuri, utilaje, deseuri; licitatii ANAF; licitatii executori judecatoresti; licitatii lichidatori. In acest moment sunt peste 2.000 de anunturi cu licitatii vanzari la care se poate oferta.

De Black Friday 17.11.2017, Licitatia.ro reduce pana la -50% abonamentele pe 12 luni.

De Black Friday, Licitatia.ro reduce pana la -50% abonamentele pe 12 luni. Puteti opta pentru unul dintre cele trei tipuri de abonamente, fiecare gandit pentru a contribui la succesul afacerii dumneavoastra:

Abonamentul START este ideal pentru intreprinderile mici, care activeaza pe un singur domeniu. Pe baza acestui abonament alertele se trimit pe o singura adresa de e-mail, aveti acces gratuit la modulul statistici si la licitatiile atribuite si cele din UE.

Abonamentul BUSINESS este conceput pentru intreprinderile mici si mijlocii si se pot selecta 3 domenii de activitate. Pe baza acestui abonament alertele se trimit pe trei adrese de e-mail, aveti acces gratuit la modulul statistici, precum si Data Reminder. Incluse in acest tip de abonament sunt si licitatiile atribuite si cele din UE.

Abonamentul MEGA este destinat intreprinderilor mari si corporatiilor. Acesta permite seectarea a 10 domenii de activitate. In baza acestui abonament alertele se trimit pe cinci adrese de e-mail, aveti acces gratuit la modulul statistici, licitatiile in format EXCEL, Data Reminder si Monitorizare Clarificari. Incluse in acest tip de abonament sunt si licitatiile atribuite si cele din UE.

Sute de achizitii publice gata selectate pe domeniul tau de activitate, sau oportunitati unice de investitii in terenuri sau imobile la jumatate din pretul pietei, pe toate le poti avea prin sistemul inteligent de alerte zilnice pe e-mail oferit de Licitatia.ro

Creeaza acum un cont pe site-ul LICITATIA.RO si fi pregatit pentru startul reducerilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#licitatii publice , #licitatii