Ziare.com

Ministerul Agriculturii da 2,58 milioane de lei pentru evaluarea unui program finantat cu fonduri europene

Duminica, 09 Aprilie 2017, ora 19:48

   

Ministerul Agriculturii da 2,58 milioane de lei pentru evaluarea unui program finantat cu fonduri europene
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a atribuit firmei ACZ Consulting SRL un contract in valoare de 2,58 milioane de lei (573.000 de euro) pentru realizarea unor studii de evaluare ale Programului National de Dezvoltare Rurala pe parcursul a patru ani, in perioada 2017-2020, potrivit unui anunt de atribuire al MADR, postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Contractul a fost atribuit prin licitatie deschisa, pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret.

Estimarea initiala a valorii contractului a fost de 4.226.750,46 lei, fara TVA, iar cea finala a ajuns la 2.168.188 lei, fara TVA. Numarul de oferte primite a fost de sapte si au fost admisibile cinci.

Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice. Contractul nu poate fi subcontractat.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/ angajat. Afla mai multe AICI!

Contractul de fata este legat de un proiect/program finantat din fonduri comunitare. Data atribuirii contractului este 5 aprilie 2017.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 891 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor