Carmen Seitan: Moschino a fost dragoste la prima vedere!

Sambata, 15 Decembrie 2012, ora 12:39
4022 citiri
Carmen Seitan: Moschino a fost dragoste la prima vedere!

Carmen Seitan, femeia de afaceri care a adus Moschino in Romania, are in plan sa mai deschida un butic in 2013, desi este constienta ca situatia economica internationala este destul de fragila in acest moment.

Este extrem de implicata in afacerea sa de familie, iar asta o impiedica sa faca o separare clara intre planul personal si cel profesional.

In ceea ce priveste anul 2012, cea mai mare problema pentru segmentul ei de business o reprezinta magazinele care intra in reduceri nefiresc de repede si care obliga piata sa inceapa aceste reduceri mai devreme si, deci, mai putin profitabil pentru comercianti.

Despre afaceri de familie, perspective pentru 2013, dar si modul in care alege sa se detaseze de toate acestea si sa se relaxeze, ne vorbeste Carmen Seitan, intr-un interviu acordat pentru Business24.

De unde a pornit ideea de a aduce Moschino in Romania, in 2010?

Cand am deschis magazinul Distinto am inceput sa lucram cu Pollini. In momentul in care i-am contactat si am fost in showroom am descoperit si Moschino! A fost dragoste la prima vedere!

Citeste mai multe despre Carmen Seitan: Moschino a fost dragoste la prima vedere! pe Business24.ro

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#afaceri Carmen Seitan, #magazin Moschino Romania, #butic Moschino Bucuresti , #magazine