Ce tipuri de rafturi metalice sunt potrivite pentru magazinul tau?

Advertorial
Miercuri, 28 August 2019, ora 11:00
19152 citiri
Ce tipuri de rafturi metalice sunt potrivite pentru magazinul tau?

Suporturile comerciale sunt rafturi metalice universale pentru magazine, oferind oportunitati deosebite atat din punct de vedere functional, cat si din punct de vedere al designului. Utilizarea ca baza a rafturilor din structuri metalice, iti permite sa combini toate produsele pentru vanzare.

Ca material al rafturilor, peretilor si al suprafetelor, este folosit metalul. Pentru partea din spate a magazinului exista rafturi modulare de perete, rafturi perforate cu agatatoare etc.

Pentru colturile interioare ale magazinului pot fi utilizate rafturi de colt interior economice, raturi metalice colt interior de 90 de grade, precum si rafturi metalice colt exterior.

Astfel de rafturi sunt realizate cu panouri economice, care extind semnificativ functionalitatea magazinului si pot fi cumparate de pe site-ul https://rafturionline.ro/ro/rafturi-metalice/rafturi-magazin.

Rafturi de mijloc tip gondola

Rafturile de mijloc tip gondola sunt destinate pentru expunerea produselor atat pe o parte, cat si pe cealalta. Materialele si componentele de inalta calitate, precum si caracteristicile speciale de design ale rafturilor metalice tip gondola, iti permit sa obtii un efect vizual maxim atunci cand produsele sunt expuse.

Rafturile metalice cu agatatori, pentru magazine, sunt utilizate pentru depozitarea:

- produselor tipografice;

- ochelarilor;

- painii;

- jucariilor;

- instrumentelor de uz casnic;

- mancarii preambalate;

- articolelor de uz casnic;

- produselor chimice de uz casnic;

- rechizitelor de birou;

- articolelor din sticla;

- articolelor din ceramica;

- si multe alte bunuri.

Material rafturi metalice

Materialul se remarca prin metalul de calitate si prin perforatii. Cel mai popular este raftul metalic, care are o multime de avantaje precum, pretul redus, capacitatea de a rezista la greutate mare, asamblarea usoara, intretinerea usoara etc.

Combinand modelele de capat, perete si colt, poti crea linii lungi pentru autoservire, ceea ce iti va permite sa utilizezi mai rational spatiul podelei de tranzactionare.

In multe magazine cu autoservire, poti vedea modele perforate si combinate, concepute pentru depunerea marfurilor pe rafturi si pentru a le agata in carlige.

Raftul de perete perforat pentru podeaua de tranzactionare, este creat cu o grila cu pe peretele din spate. Se utilizeaza cu diferite dispozitive suplimentare (cosuri etc.) fixate cu elemente de fixare speciale.

Cele mai populare echipamente

Cele mai populare echipamente tehnologice din comertul cu amanuntul, sunt rafturile specializate concepute exclusiv pentru organizarea si afisarea marfurilor in incinta magazinului si care pot fi cumparate din magazinul online rafturimetalice.ro.

Astfel, vei avea expuse constant o gama larga de produse diferite. Rafturile metalice te vor ajuta la amenajarea spatiului magazinului tau.

Echipamentele metalice comerciale sunt cele mai potrivite pentru expunerea la vanzare a produselor. Preturile produselor metalice in magazinul online rafturionline.ro sunt mai mult decat rezonabile si vei fi surprins placut atunci cand vei economisi bugetul.

Echipamentele pe mai multe niveluri sunt comandate atat de antreprenorii care au deschis recent un magazin de vanzari, cat si de magazinele mari care au o experienta practica vasta in vanzari.

Avantaje rafturi metalice

Avantajele evidente ale rafturilor metalice sunt: pretul rezonabil, sunt practice, mentin igiena, prezinta rezistenta mecanica. Rezistenta la umiditatea din mediu depinde direct de proprietatile materialului.

Produsele de calitate pe care le gasesti in magazinul online rafturimetalice.ro sunt acoperite cu melamina si plastic, care nu isi pierd proprietatile utile in timpul contactului prelungit cu mediile saturate de umiditate.

Sursa: Edcora

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#rafturi metalice pentru magazine, #afacere rafturi metalice magazine , #magazine