Centrul comercial din parcul Titan va fi construit la vara

Miercuri, 16 Februarie 2011, ora 14:22
3269 citiri
Centrul comercial din parcul Titan va fi construit la vara
Foto: romaniantribune.net

Un nou centru comercial va fi construit in cartierul Titan din Capitala, in urma unei investitii de 250 milioane de euro. Lucrarile de construire a proiectului ParkLake Plaza vor incepe in luna iulie.

Caelum Development a intrat pe piata romaneasca in 2006, achizitionand un teren de circa 8,2 hectare in apropierea Parcului Titan din sectorul 3. In 2009, Grupul a obtinut permisiunea de a construi un centru comercial si recreativ cu cinci etaje si o suprafata de 110.000 mp inchiriabili, iar de atunci s-a lucrat la refacerea conceptului si pre-inchirierea centrului, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Proiectul Parklake Plaza este situat in sectorul 3, intr-una din zonele Capitalei cu cea mai densa populatie si va beneficia de o zona primara de captare de peste 450.000 de locuitori ajungand la o zona totala de aproape 1,5 milioane de locuitori.

In prezent centrul comercial Parklake Plaza este in proportie de 35% pre-inchiriat de retaileri de renume precum: hypermarketul Cora, Complexul Cinema City cu 16 sali de cinematograf, Pure Fitness, Flanco, parfumeria Douglas si altele. Un alt procent de 30% din spatiu este in stadiu de negocieri avansate cu retaileri de renume, nationali si internationali.

"A existat un mare interes din partea retailerilor locali si internationali si este pozitiv sa vedem retaileri renumiti precum Cora, Leroy Merlin si H&M extinzandu-se in Romania si creand noi locuri de munca si oportunitati pentru o multime de romani. Este o veste buna pentru economia romaneasca, iar planurile de extindere ale retailerilor internationali, impreuna cu investitiile in proiecte ca Parklake Plaza, vor ajuta la redresarea economica a Romaniei in urmatorii ani", a declarat presedintele Grupului Caelum Development, David Sharkey.

Caelum Development a obtinut autorizatia de construire pentru prima faza a noului design al proiectului, care cuprinde un total de 67.000 de mp inchiriabili. Proiectul va include o varietate larga de spatii de agrement, restaurante, cinematografe, un centru de fitness, un loc de joaca pentru copii si 10 terenuri de tenis in aer liber.

Caelum are pentru acest proiect sprijinul deplin al Bancilor partenere, iar pentru fondurile care mai sunt necesare pentru a finaliza proiectul se afla in stadiu de negocieri avansate cu un consortiu format din trei banci care include o banca romaneasca si alte doua banci europene.

A.T.

Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
#centru comercial Titan, #centru comercial IOR, #ParkLake Plaza , #magazine