Cocor si-a triplat profitul in primul trimestru

Miercuri, 11 Mai 2011, ora 12:15
1663 citiri
Cocor si-a triplat profitul in primul trimestru
Foto: Arhiva

Magazinul Cocor si-a triplat profitul in primul trimestru, cifra de afaceri fiind de 5,8 milioane de lei, de trei ori peste cifra de afaceri din primul trimestru al anului 2010.

Conform bugetului de venituri si cheltuieli indeplinit 99% si aprobat in Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) Cocor SA, in primul trimestru al anului 2011, societatea a inregistrat venituri totale de 9 milioane de lei si un profit net de 1,5 milioane de lei, in crestere semnificativa fata de numai 4 milioane de lei venituri totale si 0,5 milioane lei profit net in primul trimestru al anului 2010, se arata intr-un comunicat remis miercuri Ziare.com.

"Acest rezultat se datoreaza deschiderii magazinului Cocor si cresterii vanzarilor mediafatadei. In ultimii 3 ani de criza am reusit sa dezvoltam cu succes: Cocor Mediachannel, cea mai mare mediafatada din Europa, Cocor Spa - cel mai mare spa din Romania, Cocor Store - cea mai mare investitie din centrul istoric al Bucurestilor, Galeria Designerilor Romani, prima de acest fel in tara noastra si Aleea Celebritatilor, cel mai apreciat proiect cultural al Capitalei" a declarat Dan Barbulescu, presedintele administratorului Cocor, Staar Rating SRL.

Cocor Mediachannel are o suprafata de 3.300 mp de ecrane si iluminatii cu LED si a inregistrat in 2010 venituri in crestere cu 30% pe o piata outdoor in scadere cu 20%.

Cel mai frumos magazin din lume, dintr-un centru comercial, se afla la Cocor

Saptamana trecuta, cel mai frumos magazin din lume, dintr-un centru comercial, a fost nominalizat din Romania si se afla la Cocor.

Galeriile Sabion, amplasate in magazinul Cocor din Bucuresti, au reusit sa obtina trei trofee, printre care un premiu pentru cel mai frumos magazin din lume intr-un complex comercial.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#Cocor tripla profit, #profit triplu primul semestru , #magazine