Fabrica de produse contrafacute in Pantelimon: Puneau marci celebre pe haine din Turcia

Sambata, 20 Ianuarie 2018, ora 11:52
7816 citiri
Fabrica de produse contrafacute in Pantelimon: Puneau marci celebre pe haine din Turcia
Foto: Arhiva Pixabay

O fabrica de haine contrafacute, ce erau inscriptionate cu diverse marci cunoscute, precum si un depozit in care erau tinute articolele vestimentare aduse din Turcia, au fost gasite de politistii ilfoveni in orasul Pantelimon, respectiv in Sectorul 2 al Capitalei.

Prejudiciul cauzat se ridica la aproximativ 500.000 de euro.

Potrivit Inspectoratului de Politie Ilfov, hainele ar fi fost aduse din Turcia neinscritionate la depozitul din Sectorul 2 si apoi la fabrica din Pantelimon, unde erau inscriptionate cu marci cunoscute.

Ulterior, marfa ar fi fost vanduta in complexe comerciale din Bucuresti si din tara, dar si online.

Politistii din Ilfov au facut doua perchezitii, atat la fabrica din Pantelimon, cat si la depozitul din Capitala, confiscand peste 3.000 de articole de imbracaminte, respectiv, treninguri, veste, pantaloni, camasi, geci, peste 27.500 de etichete cu marci cunoscute, aproximativ 6.400 cheite de fermoar inscriptionate cu o marca renumita, peste 4.500 de abtibilduri inscriptionate cu insemnele unor marci, precum si aparatura si materialele utilizate.

De asemenea, patru persoane au fost duse la sediul politiei pentru audieri, dintre care doua au fost retinute, urmand sa fie prezentate Parchetului de pe langa Judecatoria Cornetu.

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice continua cercetarile fata de cei in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de contrafacere a unei marci inregistrate.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#fabrica haine contrafacute Pantelimon , #magazine
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Asta este fabrica psd-ului :))) Iata ca guvernul draknea3 face si