Magazin social, in sectorul 1

Joi, 21 Octombrie 2010, ora 10:55
2489 citiri
Magazin social, in sectorul 1

Bucurestenii cu venituri reduse din sectorul 1 pot achizitiona, incepand din luna octombrie, alimente, imbracaminte, incaltaminte si produse de curatenie la preturi simbolice.

Primul magazin social de acest gen, Somaro, a fost inaugurat, miercuri, in prezenta primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, a unor oficiali ai ambasadei Austriei la Bucuresti si a unor membri ai fundatiilor Katharina Turnauer Privatstiftung si Erste.

Initiativa, rezultat al unui parteneriat intre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) sector 1 si fundatia austriaca Katharina Turnauer, este menita sa vina in ajutorul familiilor si persoanelor cu o situatie precara, oferindu-le posibilitatea de a cumpara alimente si alte bunuri de utilitate zilnica la preturi simbolice.

Pentru inceput, beneficiarii magazinului social sunt 500 de familii cu venituri reduse, aflate in evidenta DGASPC sector 1 care au venituri sub 500 de lei pe membru de familie, in afara celor care beneficiaza de venit minim garantat sau serviciile cantinei de ajutor social, persoane fara un loc de munca, persoane cu multi copii in intretinere, bolnavi cronici care necesita tratament, persoane fara locuinta, pensionari, persoane cu handicap, familii monoparentale.

Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
#magazin social sectorul 1 , #magazine
Comentarii