Penny Market deschide trei magazine la Suceava

Miercuri, 07 Octombrie 2009, ora 11:20
4760 citiri
Penny Market deschide trei magazine la Suceava
Foto: Arhiva

Penny Market, una dintre cele mai mari retele de magazine de tip discount din Romania, a deschis la Suceava primul magazin, urmand sa mai deschida inca altele doua.

Primul magazin a fost deschis in cartierul Burdujeni, iar altele doua vor fi deschise in galeria Mall Suceava si in cartierul Obcini, informeaza Monitorul de Suceava.

"Penny Market este gandit ca un magazin de cartier, dar pentru comunitati de peste 10.000 de locuitori. De aceea Burdujeni a si fost prima noastra alegere, iar Obcini este urmatoarea locatie in care vom deschide un magazin.

Oricum, prin gama larga de produse si prin preturile practicate, cele mai bune la multe produse de pe piata, dupa cum ne indica studiile facute, o sa atragem nu doar locuitorii din zona, ci si pe cei aflati la 2-3 kilometri distanta", a declarat reprezentantul firmei Penny Market, Marian Canceschi, inspector zonal.

Conducerea retelei de magazine Penny Market vrea sa deschida o suta de magazine in Romania pana la sfarsitul acestui an, iar cele doua noi reprezentante in judetul Suceava vor fi deschise la inceputul lunii decembrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Penny Market deschide magazin, #deschide magazin Suceava , #magazine
Comentarii
S
Savurina spune tot la DNA
rank 1