Primul magazin Lidl din Romania e gata. Cand se va deschide?

Luni, 21 Februarie 2011, ora 14:45
7109 citiri
Primul magazin Lidl din Romania e gata. Cand se va deschide?

Retailerul german Lidl a finalizat constructia primului supermarket din Capitala. Unitatea se afla pe strada Moinesti, din sectorul 6 al Capitalei, pe o portiune din terenul fostei platfome Frigocom.

Aici lucrarile de constructie au fost finalizate in toamna anului trecut, spune un paznic. Lucru prevazut si in autorizatia de construire emisa de Primaria sectorului 6 anul trecut in luna martie si care prevede un termen de executie de 12 luni.

Sigla Lidl este deja instalata, insa acoperita, iar oamenii din zona spun ca au auzit ca supermarketul se va deschide in mai putin de doua luni.

"S-a terminat de construit prin toamna si pana acum s-a mai lucrat la interior si deja e totul terminat. Au adus tot, si rafturi si casele de marcat, numai marfa mai lipseste. Cand se deschide? Pai, intai se spunea ca in aprilie, iar acuma se aude ca de-abia la toamna, ca vor sa deschida mai multe odata. Lumea spune ca mai construiesc la Obor si in Berceni", a spus unul dintre paznici.

La jumatatea lunii decembrie a anului trecut, arhitectul sectorului 3, Stefan Dumitrascu spunea ca nemtii de la Lidl vor deschide primul magazin la sfarsitul lunii ianuarie, in zona Barajul Dunarii, in urma unei investitii de 6,5 milioane de euro.

Bucurestenii din zona mai au insa de asteptat cateva luni pana la deschiderea unitatii si de suportat zgomotul, si asta pentru ca in prezent se lucreaza la turnarea fundatiei. Potrivit autorizatiei de constructie, lurarile ar trebui finalizate undeva la mijlocul lunii mai.

Citeste mai multe despre Primul magazin Lidl din Romania e gata. Cand se va deschide? pe money.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
#magazin Lidl Romania, #magazin , #magazine