Cum sa dezvolti echipe performante si sa te adaptezi intr-un mediu de business dinamic

Luni, 27 Noiembrie 2017, ora 15:10
1910 citiri
Cum sa dezvolti echipe performante si sa te adaptezi intr-un mediu de business dinamic

BusinessMark anunta organizarea evenimentului "Game changers. A conference for Project Managers today", ce va avea loc pe 7 decembrie la Hotel Radisson Blu, Bucuresti.

Scopul intalnirii este de a reuni specialistii cu experienta in domeniu si de a discuta despre principalele provocari si solutii care vor duce activitatea unui project manager la urmatorul nivel.

In cadrul conferintei vor fi analizate principalele subiecte de interes: provocari actuale si viitoare in Project Management, importanta implicarii unui project manager in dezvoltarea business-ului si cresterea financiara, instrumente si tehnologii inovatoare, intampinarea si solutionarea situatiilor de risc, spiritul anticipativ, flexibilitate si adaptabilitate, strategie si planificare, gestionarea bugetului, cum abordam schimbarea si care sunt metodele de evitare ale scope creep-ului, leadership si includerea inteligentei emotionale in filosofia personala si managementul organizational.

"Se discuta tot mai des despre adaptarea la schimbare, sisteme de lucru agile, impactul tehnologiei asupra mediului de business si despre abilitatile viitorului. In acest context, misiunea unui project manager devine din ce in ce mai complexa, iar drumul catre un proiect de succes se transforma intr-unul plin de provocari si necunoscute. In cadrul conferintei ne propunem sa gasim solutii si sa stabilim tendintele pentru anul urmator alaturi de specialisti cu experienta nationala si internationala", a declarat Andreea Dragan - Managing Partner, BusinessMark.

In primele doua sesiuni, participantii au ocazia sa interactioneze cu urmatorii invitati:

  • ANDREEA PATRASCU - Head of Project Management, ORANGE ROMANIA
  • GEORGE LECA - Europe Head of Project Management Office, Reporting & Governance, ASAHI BREWERIES EUROPE
  • SIMONA BONGHEZ - Managing Director, COLORS IN PROJECTS
  • CRISTIAN IONITA - Program Manager National, VEL PITAR
  • AURELIAN ARAMA - Strategic Project Manager, CLEVER TAXI
  • GHEORGHE STEFANESCU - Senior Trainer, EVOLUTIV Consultants Network
  • Moderator: CIPRIAN MOGA - Business Transformation Advisor

Invitatul special al evenimentului este MARCO SAMPIETRO - PhD la University of Bremen, Germania, Project Management Professor in cadrul SDA Bocconi School of Management, Italia si la MISB Bocconi - Mumbai International School of Business Bocconi, India, Contract Professor of Project Management la Bocconi University, Italy si la Milano Fashion Institute, Italia. Marco este si Visiting Intructor la University of Queensland, Australia.

Evenimentul include o simulare de business Simdustry-Managing3® sustinuta de GHEORGHE STEFANESCU, Senior Trainer - EVOLUTIV Consultants Network.

Aceasta este prima simulare de business care ilustreaza atat vizual cat si tactil relatiile dintre discipline de management diferite: managementul strategic, financiar si al resurselor umane.

Conferinta se adreseaza urmatorului tip de public: directori generali si adjuncti, dar si de resurse umane, managerilor payroll & salarizare si juridic, directorilor financiari sau antreprenorilor.

Inscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de inregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Evenimentul "Game changers. A conference for Project Managers today" este organizat de BusinessMark alaturi de: EVOLUTIV Consultants Network, AVIS, Camera de Comert Bilaterala Bulgaria - Romania si Plantam fapte bune in Romania.

Partenerii media ai conferintei sunt: AGERPRES, NewMoney, IQads, SMARK, Market Watch, Business24, Ziare.com, Financiarul.ro, Financial Market, Curierul National, MoneyBuzz, PortalManagement, AngajatorulMeu.ro, Startups.ro, Gazetadestiri, Administratie.ro, Rbeconnect, PRBox, FinZoom.ro, Manager Express, Jurnalul de Afaceri, Vox Capital, Chalbert, Debizz, Bucuresteni.ro, Calendar Evenimente, MediaRabbit, MLM News, Energynomics, Revista Valoarea, Global Manager, Transilvania Business, Roportal.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B si pune la dispozitia clientilor sai modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta in mod direct cu mediul de afaceri si de a crea oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations. BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Game changers conferinta , #management