Directorul general al combinatului siderurgic ArcelorMittal Galati este inlocuit

Miercuri, 05 Octombrie 2011, ora 18:36
1647 citiri
Directorul general al combinatului siderurgic ArcelorMittal Galati este inlocuit

Thierry Le Gall, CEO ArcelorMittal Galati din mai 2009, paraseste unitatea siderurgica din Galati pentru a se alatura managementului Diviziei Flat Carbon Europe, fiind inlocuit de un alt francez, Eric Remisz de la ApaNova.

"ArcelorMittal Galati anunta ca Dl. Thierry Le Gall va parasi Combinatul de la Galati si va fi inlocuit de Dl. Eric Remisz, cetatean francez, care anterior a lucrat in afara Grupului. Dl. Remisz are o experienta manageriala in Romania, dobandita intr-o alta companie. Dl. Le Gall, care va parasi combinatul si din motive personale, isi va continua activitatea in cadrul managementului Diviziei Flat Carbon Europe a ArcelorMittal", a declarat, miercuri, Dorian Dumitrescu, Country Communicator ArcelorMittal.

Thierry Le Gall a devenit CEO la ArcelorMittal Galati in mai 2009. Considerat salvatorul combinatului de la Galati, Le Gall a fost primul director general al unitatii care a vorbit deschis despre despre investitiile paguboase efectuate dupa privatizarea din 2001, a efectuat schimbari importante in ceea ce priveste procesul de luare a deciziilor si a obtinut sprijinul Grupului pentru reabilitarea Furnalului 5, unul dintre cele mai mari din Europa, cu un efort investitional de peste 80 de milioane de euro.

"Combinatul din Galati intra, acum, intr-o noua faza, odata cu repornirea Furnalului 5, dar se va concentra in continuare atat pe Programul de Transformare, cat si pe imbunatatirea performantelor tehnice, orientari care vor ramane neschimbate", a declarat, miercuri, Thierry Le Gall.

Succesorul sau, Eric Remisz, a fost directorul general al companiei ApaNova din Capitala si a ocupat functii de conducere in cadrul grupului Veolia, lider in domeniul serviciilor de alimentare cu apa si de tratare a apei, potrivit Linkedin.

ArcelorMittal este cea mai mare companie de otel din lume, avand operatiuni in peste 60 de tari. In Romania, compania controleaza combinatele de la Hunedoara si Galati, producatorii de tevi din Roman si Iasi, operatorul portuar Romportmet Galati si filiala locala a companiei de constructii ArcelorMittal Construction.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
OMV Petrom va testa la rafinăria Petrobrazi o nouă tehnologie de captare și utilizare a carbonului, începând cu luna iunie, arată un comunicat de presă al companiei. Testele sunt parte...
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Ședința de luni din plenul reunit al Parlamentului României, care avea ca obiect numirea noilor membri ai Consiliului Concurenței, a fost una tensionată. Două partide au absentat de la vot,...
#director ArcelorMittal, #director ArcelorMittal inlocuit , #management