Lufthansa a anulat greva

Autor: Ana Ilie
Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 17:14
1387 citiri
Lufthansa a anulat greva
Foto: Facebook/Lufthansa

Principalul sindicat al angajatilor de la Lufthansa a anulat greva programata saptamana aceasta dupa ce s-a inregistrat un progres in negocierile cu conducerea companiei pe marginea beneficiilor obtinute la iesirea la pensie.

Relatiile dintre cele doua parti s-au inrautatit in ultimele luni, cand Lufthansa a incercat sa impuna unele reduceri de costuri. Masura a provocat cea mai lunga greva din istoria companiei germane, la inceputul acestei luni, scrie Reuters.

Lufthansa isi da in judecata angajatii pentru greva care a paralizat traficul aerian

Sindicatul personalului navigant al Lufthansa, UFO, amenintase, luni, cu o noua greva incepand de joi. Insa miercuri sindicatul si compania aeriana au anuntat ca au convenit asupra unui concept de baza privind retragerea din activitate si beneficiile obtinute la pensionare.

Sindicatul si conducerea vor colabora cu alte doua sindicate ce reprezinta pilotii si personalul de la sol al Lufthansa, pentru a pregati o intalnire pe 2 decembrie, cand se vor discuta contractele angajatilor. UFO a criticat compania pentru ca dicteaza momentul si agenda intalnirilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#Lufthansa greva anulata, #Lufthansa conflict munca , #management