Managerii romani si facilitatile fiscale. Nu v-ati saturat de panselute plantate inutil?

Marti, 05 Mai 2015, ora 17:41
3494 citiri

Cand vine vorba de utilizarea facilitatilor fiscale acordate de stat, multi dintre executivii romani dau dovada de lipsa perspectivei in gestionarea afacerii.

La fel si autoritatile centrale, care tin inca sub obroc dimensiunea reala a pietei pe care se poate extinde sectorul unitatilor protejate din Romania sau cel al ONG-urilor care beneficiaza de sponsorizari.

Un studiu realizat in parteneriat de Ernst&Young Romania si Asociatia Viitor Plus scoate la iveala lipsa de performanta in gestionarea afacerilor din cateva sectoare economice romanesti.

Firmele mici, lipsite de viziune

Chestionarul care a stat la baza studiului a fost distribuit online catre mai multe companii de diferite dimensiuni de pe piata locala, 294 dintre acestea raspunzand intrebarilor.

45% dintre firmele care au raspuns chestionarului au declarat ca au folosit cel putin o data in ultimii 9 ani facilitatea fiscala oferita de contractele incheiate in baza Legii 448.

Citeste mai departe despre "Managerii romani si facilitatile fiscale. Nu v-ati saturat de panselute plantate inutil?" pe Business24.ro.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#facilitati fiscale companii, #contracte unitati protejate, #piata muncii persoane dizabilitati, #competitivitate afaceri Romania , #management