3 premiere la EVENTHEROES

Vineri, 06 Iunie 2014, ora 14:45
1008 citiri
3 premiere la EVENTHEROES

Profesionistii din industria locala si regionala de organizare de evenimente vor avea parte de 3 premiere la prima editie EVENTHEROES - The story behind the scenes, eveniment ce va avea loc pe 26 iunie la The Ark, Bucuresti.

Tehnologia Google Glass integrata cu o aplicatie pentru evenimente, prezenta directorului TEDx Amsterdam si experienta unor profesionisti renumiti din Marea Britanie sunt prezentate pentru prima oara industriei locale de organizare de evenimente intr-un cadru in care vor fi aduse cele mai noi tendinte, tehnologii si surse de inspiratie din domeniu.

Organizatorii de evenimente adopta noile tehnologii

Juraj Holub, Content and Social Media Marketing Strategist, va prezenta pe 26 iunie, in premiera la Bucuresti, integrarea Google Glass cu aplicatia sli.do. El propune astfel o abordare noua pentru moderarea si interactiunea cu participantii la un eveniment. Rezultatul acestor integrari este o audienta mai implicata si mai conectata la eveniment si la mesaje.

Julius Solaris, fondatorul si editorul eventmanagerblog.com, vine la Bucuresti pentru a interactiona cu organizatorii de evenimente din Romania pe tema tendintelor din industrie in 2014. Intr-o prezentare si o sesiune interactiva, Julius va expune publicului cele mai interesante si utile tendinte in evenimente in 2014, cu accent pe inovatie, tehnologie si scalabilitate.

Beneficiul concret al utilizarii noilor tehnologii, aplicatiilor mobile si al adaptarii gadget-urilor purtabile pentru organizarea de evenimente este cresterea ratei de implicare a participantilor si, in concecinta, cresterea ROI-ului unui eveniment, indiferent de tipul acestuia.

Inspiratie de la deschizatori de drumuri

Jan Scheele, directorul TEDx Amsterdam, vine in premiera in Romania pentru a discuta despre succesul francizei de evenimente TEDx, sub egida careia au fost organizate pana in prezent peste 10.000 de evenimente la nivel global. De asemenea, va discuta despre scopul si planificarea strategica din spatele unui astfel de eveniment de succes. Jan Scheele a organizat peste 20 de evenimente TEDx in intreaga lume (TEDxBaghdad, TEDxUnitedNations, TEDxCERN, TEDxEutropolis) dar si alte evenimente internationale (Global Entrepreneurship Week, CityLiv Conference, Startup Weekend Amsterdam).

Guido Janssens, Managing Partner al EMAGIC, va sustine o prezentare puternic ancorata in realitatea pietei de organizare de evenimente muzicale din Romania, o trecere in revista a realitatilor, provocarilor si viitorului acestei industrii in Romania.

Organizatori de evenimente de renume din Marea Britanie in premiera la Bucuresti

In 2013 in Romania erau inregistrate 250 de companii private care aveau ca obiect de activitate organizarea de evenimente, cu o cifra de afaceri cumulata de 43 milioane EUR.

Prin comparatie, industria de organizare de evenimente din Marea Britanie se afla in top 5 la nivel mondial din punctul de vedere al valorii. Anual piata de profil din Regat depaseste valoarea de 36 de miliarde de lire sterline si angreneaza peste 550.000 de profesionisti in peste 1,3 milioane de evenimente.

Despre secretele din spatele evenimentelor organizate in Marea Britanie ne vor vorbi Oliver Perkins, Graham Berridge, Rai Shacklock si Profesorul Doctor Joseph Goldblatt.

Biletele "Early Adopters" sunt disponibile pana pe 23 iunie la pretul special de 140 EUR, dupa aceasta data putand fi achizitionate numai bileletele "Regular Ticket", in valoare de 180 EUR. Incurajam si inscrierea grupurilor de persoane, pentru aceste posibilitati existand si o politica de discount de grup (5% - grupuri de minim 3 persoane, 10% - grupuri de minim 5 persoane, 15% - grupuri de minim 10 persoane).

Biletele pot fi achizitionate online, pe site-ul evenimentului eventheroes.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#eveniment organizare evenimente romania, #Google Glass eveniment Bucuresti , #marketing