Blue Air va avea din august cinci curse saptamanale spre Italia

Joi, 30 Iulie 2009, ora 19:27
1004 citiri
Blue Air va avea din august cinci curse saptamanale spre Italia
Foto: Aventour

Compania de smart flying Blue Air va avea, din august si pana la sfarsitul orarului de vara, cinci curse saptamanale spre Italia, fata de trei frecvente cate opera pana in prezent, a declarat, joi, directorul de marketing Florentina Ivan.

Imediat dupa anuntarea intrarii in faliment a companiei italiene de transport aerian low cost My Air, Blue Air, a preluat pasagerii cu bilete deja cumparate la aceasta companie, asigurandu-le clientilor My Air transportul catre destinatie.

"In doar opt zile Blue Air a transportat peste 3.000 de pasageri, care au ales sa beneficieze de ajutorul acordat de compania noastra. Blue Air a suplimentat o parte din cursele pentru Italia, incepand cu data de 1 august si pana la sfarsitul orarului de vara.

Am decis sa mentinem oferta speciala deoarece pot exista pasageri ce vor avea nevoie de ajutorul nostru pana la sfarsitul lui octombrie, perioada maxima pana la care si-au putut achizitiona bilete de calatorie My Air", a declarat directorul general Blue Air, Adrian Ionascu.

Blue Air opereaza zboruri din Romania (de pe aeroporturile din Arad, Bacau, Bucuresti, Cluj-Napoca, Sibiu si Suceava) spre urmatoarele destinatii din Italia: Verona, Milano, Roma Fiumicino, Bologna, Catania, Napoli, Torino, Cuneo si Venetia.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#zboruri Italia Blue Air, #curse Blue Air, #curse saptamanale Italia , #marketing