Bograve-luxury.ro: Iepurasul vine cu reduceri mari si cu o gama impresionanta de cadouri exclusiviste!

Marti, 07 Aprilie 2015, ora 08:00
2854 citiri
Bograve-luxury.ro: Iepurasul vine cu reduceri mari si cu o gama impresionanta de cadouri exclusiviste!

Sosirea primaverii si, implicit, Sarbatoarea Pastelui reprezinta sansa de care ai nevoie pentru a-i impresiona pe cei care conteaza! Cum? Simplu: prin intermediul unui gest. Sa daruiesti in aceasta perioada inseamna sa iti arati recunostinta si aprecierea fata de o persoana care merita cu adevarat.

Numaratoarea inversa pana la sosirea Iepurasului a inceput. Pregateste-i cosuletul cu daruri din suflet si da-i o mana de ajutor! Pentru o surpriza de proportii, apeleaza la Bograve-luxury.ro, magazinul online specializat in comercializarea cadourilor exclusiviste.

Instrumente de scris de lux, ochelari de soare, accesorii exclusiviste, genti, esarfe - toate acestea produse sunt disponibile la un click distanta. Bograve-luxury.ro este mai mult decat un magazin online, este o sursa de inspiratie pentru cadoul perfect (fie el si de Paste!).

Noi am ales sa sarbatorim venirea primaverii cu reduceri masive de pret. Mai exact, iti propunem reduceri de pana la 40% pentru o gama impresionanta de produse! Acum este sansa sa achizitionezi produse de lux, furnizate direct de la cele mai renumite branduri.

Anul acesta, Iepurasul este inspirat!

Cadoul de Paste-Un gest de bon ton!

Daca pana nu de mult Iepurasul obisnuia sa vina doar cu dulciuri si, in special, doar pentru cei mici, astazi el prefera calitatea inainte de toate! Odata cu trecerea vremii, Iepurasul nu doar ca a devenit mai practic in alegeri, ci si mai darnic, incluzandu-i pe lista sa si pe cei mari. Asadar, astazi este de bon ton sa daruiesti cu ocazia Pastelui.

Cum arata cadul perfect de Paste?

"Ce cadou de Paste se poarta?" Aceasta este prima dilema cu care ne confruntam atunci cand vine vorba de alegerea cadoului. Ei bine, se poarta tot ceea ce este frumos si de calitate. Daca doresti sa impresionezi nu doar prin simplu gest, ci si prin cadoul in sine, opteaza pentru un cadou de lux. Motivul? Niciodata nu dai gres alegand branduri!

Chiar daca majoritatea prefera sa ofere cadouri simbolice de Paste (obiecte decorative, dulciuri), exista persoane care tin cu tot dinadinsul sa ofere cadouri practice in deterimentul celor perisabile sau inestetice. Din categoria cadourilor perfecte dePaste fac parte instrumentele de scris de lux.

Instrumentele de scris de lux sunt o adevarata dovada de bun gust in alegeri. Pretioase prin constructie si impecabile prin design, instrumentele de scris de lux pot lua prin surprindere chiar si cele mai pretentioase persoane. Oferind un astfel de cadou reusesti sa dai valoare gestului, transforamandu-l intr-un moment memorabil.

Le fel de inspirate sunt si accesoriile de lux, cele de birou si accesoriile vestimentare. Le ai pe toate, la un singur click: www.bograve-luxury.ro.

Bograve-luxury.ro - Reduceri de 40%, cadouri de Paste premium!

Bograve-luxury.ro exista pentru ca tu sa ai accesul la produse unicat, de un rafinament aparte! Din cadrul magazinul nostru online poti comanda produse premium, la preturi competitive.

Anul acesta, Iepurasul face cumparaturile de pe www.bograve-luxury.ro. Te intampinam cu o gama diversificata de produse estetice si practice, pentru birou sau pentru graderoba proprie. Astfel, poti opta fie pentru instrumentele de scris de lux (Caseti, Jean Louis Scherrer,Ferrari, Otto Hutt, LABAN, etc.), fie pentru seturi de lux (oglinda/ esarfa; pix si roller; curea si cravata; etc.), toate cu pret redus!

Pentru a consulta intreaga oferta in materie de cadouri Paste, viziteaza-ne magazinul online si contacteaza-ne. Efectuam livrari (gratuite) imediate in toata tara!

Atentie: promotia se va incheia in curand!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
Compania multinațională de inginerie Bosch a inaugurat marți, 23 aprilie, cel de-al doilea birou din Cluj-Napoca, în cadrul centrului său de inginerie. La nivel de grup, Bosch a anunțat, la...
#cadouri exclusiviste Paste, #cadouri lux Paste, #cadouri parteneri Paste, #magazin cadouri exclusiviste , #marketing