Cine sunt cei mai importanti directori de marketing din Romania

Comunicat de presa
Luni, 27 Mai 2019, ora 16:04
15923 citiri
Cine sunt cei mai importanti directori de marketing din Romania

Cei mai importanti directori de marketing sunt reuniti in Anuarul Directorilor de Marketing din Romania, o initiativa Biz Agency, unica in piata.

Ajuns la a a V-a editie, anuarul este o radiografie a industriei, asa cum arata ea in 2019. Cartea realizata de echipa Biz reuneste peste 150 de directori de marketing si evidentiaza printre randuri si portretul marketerului roman.

Portretul profesionistului in marketing:

- Este o profesie predominant feminina, aproximativ 75% dintre persoanele care ocupa pozitii de conducere in departamentele de marketing sunt femei

- Aprox. 50% sunt absolventi ai Academiei de Studii Economice din Bucuresti

- Aprox. 50% au absolvit studii postuniversitare si peste 75% au urmat cursuri si traininguri de specializare tinute fie in cadrul companiilor pentru care lucreaza, fie in organizatii acreditate in domeniu.

- Varsta medie: 39 de ani.

- Media experientei in domeniu de aproximativ 14 ani

"Fie ca ne plac ori nu, reclamele ne influenteaza deciziile de cumparare si atasamentul fata de branduri. Intram zi de zi in contact cu rezultatele muncii lor, dar nu avem mereu ocazia sa-i cunoastem pe cei din spatele brandurilor. Asa ca ne-am propus ca, an de an, sa realizam o radiografie a industriei prin intermediul profesionisilor din domeniu, strategii care creioneaza directiile de promovare si administreaza bugetele celor mai puternice branduri prezente pe piata romaneasca", spune Loredana Sandulescu, director editorial Biz.

Cei interesati pot achizitiona anuarul online, accesand urmatorul link: https://bestmarketingconference.ro/comanda

Costul achizitiei este de 50 RON (TVA inclus) pentru formatul digital si 85 RON pentru varianta print (TVA inclus).

Despre Biz Agency

Business-ul Biz Agency inglobeaza revista Biz, Biz Events - o divizie puternica de organizare evenimente si conferinte, Biz Storymakers - servicii de content marketing pentru clienti, Biz Market View - o divizie dedicata studiilor de piata si portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reuneste o comunitate puternica de oameni de afaceri, atat online, cat si offline.

Revista Biz

Este o voce originala si profesionista a presei de business romanesti. O revista deschizatoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor si comunitatilor de business.

Jurnalistii revistei au lansat campanii puternice de constientizare a valorilor romanesti (Sustinem inovatia, Sunt un taran) sau proiecte unice in lume precum Biz CEO Xchange sau Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanti CEO sau directori de marketing din Romania isi schimba, pentru o zi, compania in care lucreaza.

Biz Events

Divizia organizeaza anual zeci de conferinte de business si evenimente corporate sau gale, transmitand continut relevant in formate inovatoare si atractive pentru publicurile tinta.

Biz Market View

Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii si topuri in parteneriat cu agentii de research, pe cele mai importante domenii de activitate din Romania: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merita sa lucrezi, Topul agentiilor de PR din Romania, Brand Ro sau BizTech.

Biz Storymakers

Cu peste 20 de ani de experienta in jurnalism, echipa diviziei de servicii de content marketing pentru clienti stie sa spuna acele povesti pe care cititorii sa le savureze si in care brandurile sa se regaseasca. Divizia transforma mesajele corporate sau de marketing intr-o poveste valoroasa din punct de vedere al formei si continutului, punand la dispozitia brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#top directori marketing, #Anuarul Directorilor Marketing Romania , #marketing