Ziare.com

"Cu Atitudine de Comunicare", conferinta sustinuta de Oana Pellea

Marti, 23 Octombrie 2012, ora 17:01

   

"Cu Atitudine de Comunicare", conferinta sustinuta de Oana Pellea
Oana Pelea sustine conferinta "Cu atitudine de comunicare", eveniment ce se va desfasura pe 7 noiembrie, la The HUB din Bucuresti.

In cadrul conferintei, se va discuta despre cum se comunica cu atitudine, cum se livreaza mai eficient mesaje care motiveaza sau cum se influenteaza prin atitudine proactiva.

Evenimentul se adreseaza tuturor celor interesati de dezvoltarea abilitatilor de leadership, managerilor, celor care conduc o echipa, celor care sustin prezentari si oamenilor de marketing si comunicare.

De 8 ani, Oana Pellea este implicata in cadrul unor evenimente de business de renume, ca speaker principal, in special in conferinte de comunicare.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

"Nu cunosc voluptate mai mare decat acest proces de cautare de sine, de incercare de a ma cunoaste, de depasire de sine. A-ti surprinde propria inteligenta. A-ti depasi limita gandului. A te redescoperi si reinfiinta continuu. Ce poate fi mai minunat? Materialul uman este spectaculos si imi place sa caut sa-l inteleg... Pascal spune ca a te plictisi inseamna lipsa de respect fata de sine. A inceta sa inveti o consider tot o lipsa de respect fata de sine", sustine Oana Pelea.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1488 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ati uitat "P"-ul care marcheaza articolele publicitare

Ati omis sa spuneti:
1.Faptul ca trebuie platita o galagie de bani pentru participare.
2.Conferentiarul, afara de faptul ca este fata lui tata (si daca n-ar fi fost nu e clar daca o angajau controlor RATB), e tot atat de calificata sa dezvolte subiectul cum e JIJI B. sa discute despre naveta spatiala.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor