ecomTIM 2.0.12: Tendinte in e-commerce si noi strategii de marketing online

Vineri, 13 Ianuarie 2012, ora 12:27
1372 citiri
ecomTIM 2.0.12: Tendinte in e-commerce si noi strategii de marketing online

Editia ecomTIM 2.0.12 se va desfasura anul acesta pe 8-9 februarie, la Hotel Timisoara din orasul omonim si va avea ca tema tendintele din comertul electronic si cele mai noi strategii de marketing online.

Evenimentul se axeaza pe inovatie, eficienta si profit si aduce in premiera in Romania lideri la nivel mondial din industria e-commerce.

In prima zi a conferintei, Catalin Cretu, directorul general pe Romania al Visa Europe, dar si Cosmin Costea, eCommerce Manager la METRO Cash&Carry Romania, vor vorbi despre migrarea unui business offline in online si despre oportunitatile si tendintele din comertul electronic, un domeniu in crestere si mai putin afectat de recesiunea economica.

In cea de-a doua zi a evenimentului, rezervata workshop-urilor, ecomTIM extinde grupul specialistilor cu Liviu Taloi, fondator si consultant SiteAudit si Andrei Radu, organizatorul Galei Premiilor eCommerce. Cei doi vor dezvalui participantilor cum isi pot eficientiza site-ul pentru a atrage mai multi vizitatori si conversii.

SEO si e-mail marketing

Specialistul international Gary R. Beal, Head of SEO and Business Development la Britanicii de la Blueclaw Media, va sustine un workshop complex despre SEO, in timp ce Cristina Dinu, Account Manager la White Image, vine cu experienta din e-mail marketing.

Afla totul despre e-commerce la ecomTIM 2.0.12

Cei care doresc sa participe la eveniment pot beneficia de o serie de reduceri. Detalii despre inscrieri si programul complet al conferintei sunt pe site-ul evenimentului: ecomtim.ro.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#crestere comert online marketing, #conferinta ecommerce business online , #marketing