Important pentru mediul de business: Cadouri corporate pentru sarbatori - o poveste de succes

Marti, 14 Octombrie 2014, ora 10:34
2249 citiri
Important pentru mediul de business: Cadouri corporate pentru sarbatori - o poveste de succes

Peste o mie de clienti multumiti, aproape o suta de mii de cosuri cadou livrate in tara si strainatate, zeci de angajati in perioadele de varf, sute de comenzi pe sezon in cei peste cinci ani de experienta. Asa suna povestea in cifre a brandului Gourmet Gift, unul dintre cei mai mari ambalatori romani de cosuri cadou pentru mediul de business si liderul online al cadourilor corporate.

Principii, rigoare si bun gust

Povestea Florianei Tiron, cea care a dezvoltat afacerea Gourmet Gift, pare simpla la prima vedere. Atrasa de mica de design, de arta de a imbina accesoriile pentru a obtine cele mai frumoase cadouri, Floriana a pus bazele Gourmet Gift in urma cu mai bine de cinci ani.

Plecase dintr-o multinationala si lucrase mai multi ani in telecom. Rigoarea din multinationala a facut-o sa aplice principii de business sanatoase in mica firma pe care o facuse din economiile adunate impreuna cu sotul ei. Inceputul a fost modest, mai ales ca au aparut copiii care i-au solicitat timp si atentie.

"Doar caile in care crezi cu adevarat duc spre succes", e unul dintre principiile care i-au guvernat viata. Si a crezut ca bunul gust, cuviinta, respectul pentru clienti, punctualitatea si produsele de cele mai inalta calitate si pretul corect sunt calea spre succesul Gourmet Gift. Iar realitatea pare sa-i dea dreptate: la doar cinci ani de la infiintare, Gourmet Gift este liderul online al pietei de cosuri si cadouri corporate.

Catalogul de cadouri Craciun 2014

Desi suntem in octombrie, iar Craciunul 2014 pare departe, colectia de cosuri cadou a celor de la Gourmet Gift pentru sarbatorile de iarna este gata, noul catalog urmand a fi lansat in curand atat in format fizic, cat si pe site-ul de prezentare www.gourmetgift.ro.

Ce a insemnat pregatirea noului catalog ne spune chiar CEO Gourmet Gift, Floriana Tiron:

"Noua colectie Craciun 2014 va uimi prin eleganta, rafinament, bun gust, design exclusivist si cele mai bune preturi din Romania. Pregatim de jumatate de an aceasta colectie. Am participat la mai multe targuri internationale destinate decoratiunilor si ambalajelor pentru sarbatori pentru a fi la zi cu cele mai noi trenduri in materie. Am facut importuri masive de ambalaje de cadouri de o calitate deosebita, importand, de asemenea, branduri de dulciuri si de delicatese gourmet care vor incanta nu doar ochiul, dar si simturile celor care vor fi beneficiarii finali ai cosurilor noastre cadou.

Suntem mandri ca vom putea oferi clientilor nostri cele mai frumoase si mai de calitate cadouri corporate oferite pe piata din Romania, asa incat ii sfatuim sa apeleze cu incredere la Gourmet Gift".

Forfota de fabrica in halele de productie Gourmet Gift

Deja cei de la magazinul online de cosuri cadou Gourmet Gift au primit mai multe comenzi pentru sarbatorile de iarna. Pentru a fi siguri ca vor livra marfa la timp si in cele mai bune conditii de calitate si design, firma si-a optimizat spatiile de productie si liniile de ambalare cadouri. In curand, aici vor fi lucra zeci de angajati creativi care vor livra cosurile cadou nu doar catre Romania, ci si in intreaga Europa.

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#cosuri cadou corporate, #cosuri Gourmet Gift, #cosuri cadou Craciun , #marketing