PR Forum: Totul despre industria de comunicare - tendinte si strategii

Joi, 21 Martie 2013, ora 16:30
1932 citiri
PR Forum: Totul despre industria de comunicare - tendinte si strategii

Eveniment dedicat industriei de relatii publice din Romania, PR Forum, va avea loc in perioada 25 - 26 aprilie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Organizat pentru al saptelea an consecutiv, evenimentul a pregatit o editie complexa, ce cuprinde doua zile de conferinte, seminarii intensive, workshop-uri interactive si o gala de premiere a celor mai buni specialisti din industrie.

Prima zi a evenimentului, 25 aprilie, include doua conferinte si trei sectiuni de seminarii care vor aborda tendintele, oportunitatile si provocarile actuale ale industriei de PR si comunicare. Printre temele abordate, se numara: Personal Branding pentru Manageri, Strategii pentru Comunicare Integrats, Brands Communications, Tendintele Anului in Relatii Publice, PR Specializat etc.

La finalul primei zile, va fi organizata PR Excellence Awards, o gala de premiere exclusivista dedicata specialistilor de comunicare din companii, profesionisti care au influentat si dezvoltat industria de PR.

Pe 26 aprilie, participantii vor avea ocazia sa participe la patru seminarii aplicate, gandite sub conceptul PR Academy, o platforma de know-how ce ofera studii de caz si informatii avansate. Workshop-urile sunt dedicate practicienilor din domeniu care doresc sa aprofundeze, cunoasca sau sa afle informatii relevante, printre temele abordate se regasesc Crisis Comunication Today, sustinut de GMP PR, Social Media in Practice, sustinut de GolinHarris si Effective Internal Communication Planning, sustinut de ImagePR.

O alta noutate la PR Forum 2013 va fi raportul "Cum vad clientii piata de PR", realizat de Unlock Research exclusiv pentru eveniment. Studiul va dezvalui cum vad clientii din marile companii industria de comunicare si relatii publice, care sunt asteptarile, oportunitatile si provocarile pietei.

Pentru mai multe detalii referitoare la eveniment, puteti consulta site-ul evenimentului PR Forum.

Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, 24 aprilie, la Tulcea, că TAROM va primi până la finele lunii ajutor din partea Comisiei Europene şi apoi va intra într-o...
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
#editie 2013 PR Forum, #eveniment relatii publice Bucuresti , #marketing