Premiile CAESAR "Lideri pentru Romania" - ministrul de Externe, printre premianti

Vineri, 29 Mai 2015, ora 13:59
2399 citiri
Premiile CAESAR "Lideri pentru Romania" - ministrul de Externe, printre premianti
Foto: fundatiacaesar.ro

Prima editie a Galei CAESAR se desfasoara vineri, 29 mai 2015, la Athenee Palace Hilton in Bucuresti.

Gala este un eveniment de recunoastere publica a unor lideri autentici in societatea romaneasca si are ca scop promovarea implicarii admirabile a celor care contribuie la transformarea pozitiva a Romaniei in sectorul public, in mediul privat si in societatea civila.

In cadrul evenimentului vor prezenta trei vorbitori-cheie: Steve Jarding, Profesor al Universitatii Harvard si expert in campanii electorale in intreaga lume, va sustine o prezentare pe tema: "Today's World and the Need for Authentic Leadership: How to Make a Difference". Profesorul Jarding a fost artizanul unor victorii electorale notabile in Statele Unite si in intreaga lume, iar astazi pregateste viitori lideri la Harvard Kennedy School of Government. La eveniment va fi prezenta, de asemenea, Elif Memet, olimplica internationala originara din Constanta, invitata la Casa Alba in urma unui concurs international de eseuri. Nu in ultimul rand, co-fondatorul si Presedintele CAESAR, Sebastian Burduja, va oferi o prezentare in avanpremiera a cartii sale "Intre speranta si deziluzie. Democratie si anticoruptie in Romania postcomunista" (Humanitas, 2015).

La eveniment vor participa personalitati din sfera publica romaneasca si internationala, reprezentanti ai institutiilor publice romanesti, membri ai corpului diplomatic acreditat la Bucuresti, personalitati din mediul academic, din sectorul privat si din societatea civila, oameni de afaceri, colectionari de arta, consiliul consultativ al CAESAR, precum si membri si sustinatori ai Fundatiei CAESAR.

Premiile CAESAR "Lideri pentru Romania". Premiantii Galei CAESAR sunt profesionisti recunoscuti din sectorul public, din mediul privat si din societatea civila. Acesti lideri se disting prin trei calitati fundamentale: competenta, caracter si pasiune.

Astfel, pentru sectorul public, premiul pentru lider consacrat se va inmana Domnului Bogdan Aurescu, Ministru al Afacerilor Externe, iar premiul lider pentru viitor Domnului Nicolaie Moldovan, City Manager al Municipiului Alba-Iulia. Pentru sectorul privat, premiul pentru lider consacrat se va acorda Doamnei Manuela Plapcianu, CEO Artmark.

La categoria lider pentru viitor al sectorului privat va fi premiat Domnul Bogdan Iordache, co-fondator al How to Web, Startup Spotlight, Tech Hub Bucuresti, Tech Angels, Concetoo si Stagii pe Bune.

Premiul pentru lider consacrat al societatii civile se va acorda Altetei Sale Printesa Marina Sturdza, personalitate implicata in proiecte umanitare nationale si internationale precum "Hope and Homes for Children". Premiul lider pentru viitor al societitii civile se va inmana Doamnei Adelina Toncean, membru al Asociatiei "Daruieste Aripi".

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul fundatiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#gala premii fundatia caesar, #gala caesar premii recunoastere , #marketing