Ziare.com

Romanian Sales Conference - despre provocarile din zona de business

Joi, 04 Septembrie 2014, ora 22:51

   

Romanian Sales Conference - despre provocarile din zona de business
Evenimentul "Romanian Sales Conference" se va desfasura joi, 25 septembrie 2014, incepand cu ora 9:00, la Hotel Radisson Blu din Bucuresti.

Conferinta va aduce in discutie provocarile din zona de business pe care le intampina profesionistii in vanzari si dezvoltare. De asemenea, se va analiza modul in care procesele caracteristice acestei profesii pot fi eficientizate, dar si modul in care poti profita de oportunitati si poti depasi dificultatile specifice contextului economic actual prin dezvoltarea unei strategii de business adaptate pietei.

Nu in ultimul rand, se vor aduce in discutie aspecte precum importanta comunicarii, a dezvoltarii de soft skills si a capacitatii de negociere.

Romanian Sales Conference este un eveniment ce isi propune sa reuneasca oameni de business, profesionisti ai zonei de sales si dezvoltare, specialisti cu viziune si intelegere aprofundata a mediului de afaceri si a modului de evolutie a pietei.

"Romanian Sales Conference" are in vedere abordarea unei game variate de teme, purtand discutia in zona negociere, strategie de vanzari, dezvoltare personala, comunicare, dar si motivare a oamenilor de vanzari.

Pentru inscrieri, acceseaza www.business-mark.ro, apeleaza numerele de telefon (+40) 021 313 98 19 sau foloseste adresele de e-mail mihaela.ciobanu@business-mark.ro, office@business-mark.ro.

Mai multe informatii despre eveniment poti gasi pe www.business-mark.ro.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 622 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor